2023 Pantone Rengi: Canlı Macenta

2023 Pantone Rengi “Viva Magenta”, geçen yılın Veri Peri tonuna kıyasla çok daha güçlü ve enerjik bir renk. Viva Magenta tonu, ona pembemsi kırmızı bir görünüm veren mavi / mor alt tonunun kıpkırmızı olarak tanımlanan kırmızı renkle nüanslı bir karışımı…

SUZİE MCGILL, Rainbow Room International Sanat Yönetmeni
“Saç söz konusu olduğunda bu rengin güzelliği, tüm ciltlere sıcaklık ve muhteşem bir ışıltı katacak olması. Bununla birlikte, orta-koyu cilt tonlarına sahip olanlarda özellikle güzel görünüyor. Bu renk, saçta çok eğlenceli olabilir. Cesur ve canlı bir şey isteyen müşteriler için saçın her yerinde mükemmel görünür. Biraz daha az bakım gerektiren ancak yine de ilginç ve heyecan verici bir şey isteyenler için bir dip uygulamasıyla birlikte kullanılabilir. Bu aynı zamanda dokulu, kıvırcık saçları olanlarda harika görünüyor ve saçlarına güzel bir sıcaklık ve ışıltı şeritleri ekliyor.”

TRACEY-ANN SMITH, ASP Küresel Elçisi
“2023 Pantone rengi Viva Magenta’nın duyurulmasından dolayı çok heyecanlıyım. Bu yeni yılda görünümünüze ışık katmanın harika bir yolu! Kırmızı renk ailesine ait olan bu ton devrim niteliğinde. Sıcak bir ton, canlılık katmak için eklenen pembe pigmentlerle neşe ve heyecan duygusu uyandırıyor. Birçoğumuzun umudunu kaybettiği bir zamanda, bu renk kesinlikle günlük hayata biraz heyecan ve renk katacak. Davetkar bir renk.”

SEUNG KI BAEK, Rush Sanat Ekibi Üyesi
“2023 yılı Pantone Rengi ile bu yılki ‘macenta evrenine’ güzel ve gerçek bir adım attık. Renk uzmanları olarak 2023’te deneysel olmamızı sağlayacak muhteşem, benzersiz ve hareketli bir renk tonu bu. Pembeler baştan sona çok trenddi. 2022, özellikle podyumlarda sıcak pembelerin öne çıktığı bir yıldı, 2023’ün renginin Viva Magenta olması şaşırtıcı değil. Viva Magenta daha zengin, daha meyvemsi bir renk tonu olduğundan, eğlenceli görünümüyle özellikle kış için mükemmel bir renk.

Bu renk hem koyu shem de daha açık saç tonlarında uygulanabilecek bir ton. Elbette, saçlarını zaten açmış olanlarda daha canlı duracaktır. Bununla birlikte, saça uygulandığında bu rengi sürdürülebilir ve canlı tutmak, solmasını önlemek için renk koruyucu şampuanlar ve saç kremleri ile destekleyici bakımlar kullanılması gerekiyor.”

ANDREW SMITH, Andrew Smith Salons’un Sahibi ve Z.One Concepts Global Elçisi
“2023’ün yeni rengini gerçekten memnuniyetle karşılıyorum. Sıcak ve soğuğun güzel bir karışımı olan bu ton son derece ticari bir renk. Duyusal bir titreşimle farklı hisler uyandıran, doğayla bağlantılı dünyevi hissi seviyorum. Bazıları bunun sadece bir kırmızı olduğunu düşünebilir ama benim için çok daha fazlası. Bana sakin bir neşe duygusu veriyor.”

BRIAN LEO MCCALLUM, ROAR Hair ve Beauty Salon Grubu Sahibi
“Canlı ve parlak olsa da, bu renk tonu aslında çok yönlü. Birçok farklı saç rengi ve stiline uyum sağlayabilir. Pantone’nin yılın rengi Viva Magenta’yı kullanmak için ROAR salonlarında @pure pigmentlerimiz Goldwell imzalı Cool Pink’i kullanacağız.

SAFY BARTON, Safy B Salon
“Yılın yeni Pantone Rengi harika ve renk uzmanları olarak bize yepyeni bir soluk veriyor. Viva Magenta o kadar canlı, güçlü ve çok heyecan verici bir renk ki, yaratıcılık duygusunu arttırıyor. Kırmızı renk ailesinin bir üyesi olmakla birlikte, kırmızının bu tonu çok daha davetkar ve canlı bir renk yaratmak için içine eklenen çeşitli sıcak tonlara sahip. Bir canlılık aşığı olarak, bunun 2023 için seçilmesini görmek benim için bir zevk. Bunun bireylerin son birkaç yıldaki deneyimlerine büyük ölçüde yansıdığını ve yeni yıl için bir umut duygusu getirdiğini hissediyorum.”

DAN SPILLER, JOICO İngiltere, Avrupa ve İrlanda Renk Elçisi ve Schwarzkopf Profesyonel İngiltere Renk Teknisyeni
“Viva Magenta taze bir soluk, heyecan verici, canlı ve yaratıcılık dolu! Her renklendirme uzmanının kendinden geçeceği; gücü, parlaklığı, sıcaklığı ve kapsayıcılık duygusunu gösteren bir renk. Müşterilerimizin de bu tonu bizim kadar sevmesini bekliyoruz. Bunu salon trendlerine göre seyreltirken, rengi saç boyunca parıltılar halinde, bütünsel bir uygulama veya muhteşem bir balyaj tekniği olarak kullanabiliriz. Fırsatlar sonsuz.”

Önerilenler

Benzer İçerikler