2022 Yaz Modası Sarı Hakimiyetinde!

2022 yaz renk trendleri, sarı renk kıyafetleri ve saçları bu yaz modanın merkezine taşıyor. Yaz güneşini en iyi tamamlayan bu renk, cüretkar ama bir o kadar da pozitif ve rahatlatıcı etkisiyle bu yazı her yöndüyle daha sıcak kılacak. Giysilerde daha hafif kumaşları, saçlarda daha açık tonları tercih ettiğimiz yaz ayları, civciv sarılarını denemenin tam zamanı!

Bazıları sarı renginin canlı tonunu denemeye çakinse de sarı, özellikle yazın bronzlaşan teninize en çok yakışacak olan renklerden biri.

Yaratıcılığı, kişisel gücü, sıcaklığı, neşe, eğlence ve yüksek morali temsil eden sarı, eski Mısır ve Hint renk terapisi uygulamalarında da önemli bir yere sahipti. Renk terapistleri, sarının mutluluk, iyimserlik gibi olumlu duygular uyandırdığına, ruh halinizi iyileştirdiğine ve hayatınıza biraz daha ışık getirdiğine inanır.

2020 yılından bu yana modacıların öne çıkarmaya başladığı sarı, 2022 yazı itibarıyla tam anlamıyla bir patlama yaşıyor. Her ne kadar daha çok sarının yumuşak pastel tonlarının ağırlığı hissedilse de rengin kullanımı canlı parlak tonlardan ışıltılı altın tonlarına kadar çeşitlilik gösteriyor.

Bu Yaz Saçlarda Civciv Sarısı Coşkusu

Bu yıl ve özellikle de yaz aylarında “Dopamin Giyinme” (Dopamine Dressing) adı verilen yeni bir trend yükselişte. Bu trend adından da anlaşılacağı üzere ruh halinizi artırma niyetiyle giyinmeyi ifade ediyor. Yazın bu en rağbet gören ve popüler trendini, saçlarda da görüyoruz. Bu yaz kendinizi şımartmak ve çok daha iyi hissetmek için saç tellerinizde canlı civciv sarıları, turuncu, ya da pembe tonlarını kullanmaktan çekinmeyin. Çoktan moda sahnesinde yerini aldılar bile. Parlak civciv sarısını saçlarınızda minik aydınlatmalar şeklinde uyulayabilir ya da komple tüm saçınızda tercih edebilirsiniz. Bu yaz size çok daha eğlenceli, yaratıcı ve genç bir görünüm verecek olan sıra dışı sarı tonları saçlarınıza taşımaktan çekinmeyin!

Önerilenler

Benzer İçerikler