Sonbahar/Kış 2021 Saç Trendleri – Popüler Saçlar

Sonbahar/Kış 2021 saç trendleri ne? Hangi stiller ve kesimler popüler olacak?

Choppy saç kesimleri


Yön değiştiren, değişken kısa choppy kesimler yaz boyunca çok popüler hale geldi. Bu trend 2021 sonbahar / kış aylarında da devam edeceğe benziyor. Bu kesimler, daha az bakım gerektiren saç kesimleri arayan müşteriler için ideal.

choppy
Fotoğraf: Irina Liss Costanzo
choppy
Instagram@peterpennys

Dolgun Kaküller


Kaküllerin modası hiç geçmiyor ama bu sonbahar-kış sezonunda özellikle kalın, dolgun kaküller popüler olacak. Bu kaküller kısa bobda, orta uzunlukta bir kesimde veya uzun buklelerde, kısacası farklı saç boylarıyla eşleştirildiğinde çok şık görünüyor. Yeni sezon için normal saçlarınızı anında güncellemek ve dönüştürmek için ideal bir yol. Biraz daha kısa kullanıldığında, kalın bir kakül elmacık kemiklerinizi ve gözlerinizi vurgulayarak yüz hatlarınızın öne çıkmasını sağlıyor.

kalın kakül
Instagram@beauty-heaven

Islak Görünen Dalgalar


Gece saçlarına gelince, önümüzdeki sezon ıslak görünümlü dalgalı saçları çok göreceğiz. Bu tarzın sırrı kullandığınız ürünlerde! Bu görünümü yaratmak için bir saç jölesi ile parlatıcı kremi karıştırabilirsiniz. Daha lüks bir görünüm yaratmak için ürünleri saçları geriye kaydırmak için kullanın. Ardından, ıslak dalgalar oluşturmak için taramadan önce ürünleri bir tarakla saçın geri kalanına dağıtın. Saçın tüm gün /gece bozulmadan kalması için bir parlatıcı sprey veya saç spreyi kullanabilirsiniz.

wet look
Instagram@madisoncliffordhair

Dokulu Saçlar


Doğal bukleleri veya dalgaları olanlar önümüzdeki sonbahar / kış, saçlarını daha da sevebilir. Çünkü dokulu saçlar yine tahta çıkıyor. Bir köpük veya bukle şekillendirici ürün kullanın ve doğal bir görünüm için ürünü nemli saça ovarak uygulayın. Ardından doğal hava ile kurutun. Mümkün olduğunca fön/kurutma makinesi kullanmayın.

Dünyanın en popüler saç modeli belirlendi. Görmek için tıklayın.

saç trendleri, saç trendleri, saç trendleri, saç trendleri

Önerilenler

Benzer İçerikler