Grammy Ödülleri’nin En Şık ve Dikkat Çeken İsimleri

Kategori


Ödül geceleri aynı zamanda en görkemli moda sahneleridir. Ancak, en dikkat çekici ve sıradışı görünümlerin sergilendiği Grammy törenlerinin yeri daima ayrıdır. Müzik dünyasında yılın en başarılı albümlerini ve müzisyenlerini ödüllendiren Grammy Awards, her zaman kişilikleri yansıtan cesur ifadeleri gerektirir.

2021 Grammy Ödülleri’nde kadınlar için tarihi bir geceydi; çünkü en iyi ödülleri kucaklayan sanatçıların çoğu kadındı. İşte, bu yıl görünümleriyle Grammy Ödülleri’nin en çok konuşulan isimleri:

Grammy Ödülleri'nin En Şık ve Dikkat Çeken İsimleri
Fotoğraf: Instagram iamcardib

Rey Otiz imzalı seksi “Gladyatör” imajıyla sahneyi dolduran rap yıldızı, özel zırhıyla başları döndürdü. Cardi, baştan aşağı dore görünümünü, pembe altın pırlanta D’Orazio küpelerle tamamladı.

Beyoncé

Beyoncé, 28. Grammy galibiyetiyle 63. Grammy Ödülleri’nde yeni bir rekor kırdı ve en çok Grammy kazanan sanatçı rekorunu kırdı. Schiaparelli marka siyah elbisesini sallantılı siyah küpelerle tamamlamıştı.

Meghan Thee Stallion

grammy
Fotoğraf: Instagram theestallion



Turuncu Dolce and Gabbana elbisesi, elmas takıları ile kırmızı halıya kazanmaya geldiği her halinden belli oluyordu. En İyi Yeni Sanatçı ödülünü alan Stallion, 1999’dan bu yana bu ödülü kazanan ilk kadın rapçi oldu. Sanatçı ayrıca Beyoncé ile düet yaptığı Savage şarkısı ile “En İyi Rap Performansı” kategorisinde Grammy ödülünü kucakladı.

Megan Stallion’ın sahne performansı en az seksi kostümü kadar dikkat çekiciydi.

Dua Lipa

En İyi Pop Vokal Albüm ödülünü kazanan Dua Lipa, kendisi için özel olarak tasarlanan şeffaf ve kristallerle kaplı göz alıcı Versace elbisesiyle 2021 Grammy Ödülleri’ne damgasını vurdu.

Fotoğraf: Instagram dualipa


Taylor Swift

Kadınsı pembe sandaletler ve Cathy Waterman mücevherleriyle eşleştirdiği büyüleyici Oscar de la Renta mini elbisesiyle geceye adını yazdıran isimlerden biri oldu. Swift, bu yıl Folklore adlı albümüyle “Yılın Albümü” ödülünü kazanarak bu ödülü üç yıl boyunca almaya hak kazanan ilk kadın şanatçı oldu.

Billie Eilish

Daima kendi kişiliğini imajına da yansıtan genç sanatçı, bu yıl Gucci sepya pembe çiçekli jakarlı gömlek ve pantolonuyla yine ilgi odağı olmayı başardı. Şarkıcı, görünümünü beyaz altın aslan başlı küpeler, çiçek motifli elmas kolye ve klasik yeşil saçlarıyla tamamladı. Billie, “Everything I Wanted” ile “Yılın Plağı” ödülünü aldı.

Chloe Bailey

Bailey, törenden eli boş dönse de Louis Vuitton elbisesiyle göz kamaştırdı.

Fotoğraf: Instagram chloebailey

Noah Cyrus

grammy
Fotoğraf: Instagram noahcyrus


Noah Cyrus, Grammy kırmızı halısı için seçtiği Schiaparelli elbisesiyle melekleri andırıyordu.

HAIM

Fotoğraf: Instagram haimtheband

HAIM kız kardeşler törene lavanta rengi Prada tasarımlarıyla katıldı.

Phoebe Bridgers, kırmızı halıya Thom Browne ilkbahar ’18 koleksiyonundan bu iskelet tasarımla katılırken unutulmazlar arasında da da yerini aldı.

Jason Bolden

grammy
Instagram jasonbolden

Jason Bolden, kendisine özel tasarlanan Louis Vuitton gümüş elbise ve Tiffany & Co takılarla ışıl ışıl parlıyordu.

Instagram jasonbolden

Önerilenler

Benzer İçerikler