Mağara Adamına Geçit Yok: 2021 Kış Erkek Saç Trendleri

2021 kışı için erkek saç trendleri, tam da yaşadığımız günlerin bir sonucu olarak doğallığa, rahatlığa ve kasıtlı dağınık bir görünüme işaret ediyor.

Aylarca karantinada kalmanın getirdiği depresif hisleri bir parça bertaraf edebilmek için nasıl göründükleriyle daha çok ilgilenmeye başlayan birçok erkek, saç ve sakal bakımına hiç olmadığı kadar kafa yormak durumunda kaldı.

Karantina sürdüğü sürece mağara adamına dönme kaygısı yaşayan, görünümlerini yenilemek, daha iyi hissetmek ve çağı yakalamak isteyen erkekler için 2021 kış erkek saç trendlerini şöyle özetleyebiliriz:

1. Orta Boylar, Dalgalı ve Dağınık Görünüm

Karantina döneminde, erkeklerin ya saçlarını tamamen kazıdıklarını ya da kendi haline bırakıp uzattıklarına tanıklık ettik. Şimdi giderek orta boylara ve uzun saça ilgi artıyor. Erkekler, şekillendirmesi kolay saçlara sahip olmayı severler, saça daha fazla dalga vererek bunu sağlamanın en ideal yolu da deniz tuzu spreyi gibi basit bir doku spreyi.

Hacim ve hareketi teşvik etmek için saçlar, karşımıza birbirinden hafifçe kopuk parçalara sahip daha uzun boylarda çıkacak. 2021 boyunca popüler hale gelecek erkek saç stilini kasıtlı olarak dağınık ve rahat görünüm olarak ifade edebiliriz.

Kısa ve dokulu 

2021 erkek saçları trendlerinde, daha az bakım gerektiren, dokulu ve yumuşak görünümler dikkat çekiyor. Daha kısa saç modellerini tercih edenler, saçlarına daha fazla hacim eklemek isteyebilirler. Sezar tarzı saç kesimi 2021 trendlerinden biri. Yanlarda ince, üstte kalın ve dokulu… Erkek saçlarında çok daha fazla hareket ve güçlü şekiller göreceğiz.

2021 kış erkek saç trendleri
Instagram @buzz-hairstyles

Doğal tonlar ve Yüz Konturlama

Renk açısından, müşterinin rengini aydınlatmak, saçlarına derinlik ve boyut katmak için birçok doğal ton ve yüz çerçeveleme tekniği görmeyi bekleyebiliriz. 

Instagram @buzz-hairstyles

Bukleler Yeniden Tahtta

70’lerin görkemli saçlarına modern dokunuşlarla bir geri dönüş söz konusu. Bolca yükseklik ve dokuya sahip bu saç stilleri, bukleleri de yeniden tahta oturtuyor. 2021’de erkek saçlarında geçmiş 50 yıldan çok daha güçlü etkiler göreceğiz.

2021 kış erkek saç trendleri
Birkan Sokullu, Kronoloji – Instagram @birkansokullu1

Saç Bakım Ürünü Harcamaları Artacak

Karantina, erkek saç bakım ürünlerinin popülerliğini artırdı. Saç bakımı, artık sadece kadınlara yönelik bir pazar değil. Yıl boyu bu ilginin artan bir trendde devam etmesi bekleniyor.

2021 yılı erkek saç trendleri önümüzdeki yaz değişir mi bilmiyoruz, şimdilik beyleri stilde ve görünümde fazla bakım gerektirmeyen rahat bir kış bekliyor.

Kapak fotoğrafı: Pinterest, @coolhairstyles

Önerilenler

Benzer İçerikler