Sürdürülebilir gelecek için atılan tohumlarda Igora Royal imzası

Uzman saç boya markası IGORA ROYAL, yaşanabilir bir dünya vizyonu doğrultusunda, doğayı yeşillendirmek üzere çok özel bir proje sürdürüyor!

Schwarzkopf Professional, küresel ayak izleri söz konusu olduğunda “daha azıyla daha fazlasını yapmak için” çabalarken, gösterdiği performansı daha sürdürülebilir ambalajlarla sunmak üzere IGORA ROYAL serilerini 2021 yılında

Tüplerde 100% geri dönüştürülebilir alüminyum

• Kapaklarda 100% geri dönüştürülebilir plastik 

• Kutularda minimum % 92 geri dönüştürülebilen karton kullanarak baştan aşağı yeniledi.

Aynı amaç doğrultusunda E-cording işbirliği ile gerçekleştirdiği projesi ile de doğaya daha yeşil yarınların tohumları atıldı.

Sürdürülebilirlikte öncü olan, uzman saç boya markası IGORA ROYAL, yaşanabilir bir dünya vizyonu doğrultusunda, doğayı yeşillendirmek üzere çok özel bir proje sürdürüyor: E-cording işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında, Schwarzkopf Professional iş ortağı salonlarında saçlarını IGORA ROYAL marka saç boyaları ile renklendirenler, yine aynı salonlarda konumlandırılan QR kodlarını telefonlarına okutuyor. Telefonlarında açılan ekrandaki sayfadan ise bir fidan tohumu seçiyor. Seçilen tohum, @ecordingmapp aracılığında bir ecodrone ile doğaya filizlenmesi için bırakılıyor. Böylece saçlarını IGORA ROYAL ile renklendiren kadınlar, ülkemizde doğanın daha yeşil bir renge bürünmesine yardımcı oluyor. Şu ana kadar 25.000’in üzerinde tohum topu doğaya bırakıldı ve bırakılmaya devam ediyor.

Schwarzkopf Professional salonlarında saçlarını IGORA ROYAL ile renklendirenler bu girişimin bir parçası olabiliyor ve ülkemizin yeşil bir geleceğe sahip olmasına katkı sağlayabiliyor.

Önerilenler

Benzer İçerikler