kuaforumden.com ‘da görüntülü uzman desteği…

kuaforumden.com ‘la bir ilk: Görüntülü Uzman Desteği başlıyor…

Profesyonel saç kozmetik ürünlerinini avantajlarıyla tüketicilere ulaştıran kuaforumden.com, özellikle uzman desteği bölümüyle tüketicilerden ilgi görüyor.

Açılmasının ardından geçen kısa süre zarfında tüketicilerin saç problemlerine yönelik ihtiyaçlarıyla karşılaşan kuaforumden.com; kuaförlerin uzmanlığını dijital ortama taşıyarak bu ihtiyaca uzmanından cevap vererek fark yaratıyor.

Bir adım ileri…

Dünyadaki dijital dönüşümle birlikte uzaktan eğitim, uzaktan doktor görüşmesi olağan hale gelirken tüketicilerin internetten alışveriş alışkanlıkları da değişim gösteriyor.

Bu değişime paralel olarak kuaforumden.com şimdi de saç problemlerine yönelik olarak görüntülü danışmanlık hizmetini devreye aldı.

Görüntülü, yazılı, sesli danışmanlık…

Gelişen teknolojiler e-ticaret altyapılarına müşterilerine ulaşmaları ve destek vermeleri için tüm olanakları sunuyor. Yazılı, sesli ve görüntülü görüşme desteği özel bir yazılım altyapısıyla sağlanırken diğer taraftan WhatsApp ve messenger aracılığıyla da destek sağlanabiliyor.

Alanında uzman Şefika Zorlu kuaforumden.com ‘da…

Bu gelişmelere paralelinde kuaforumden.com, alanında uzman saç-güzellik danışmanı Şefika Zorlu ile işbirliği yaparak siteden destek isteyen tüketicilere hizmet vermeye başladı.

Sistem nasıl işliyor?

Saçları hakkında danışmanlık talep eden tüketiciler tercih ettikleri görüşme yöntemini seçerek ücretsiz olarak ister randevulu ister anlık olarak belirli saatler dilimlerinde desteğe ulaşabilecek, saç problemlerine yönelik doğru ürün önerilerini uzmanından görüntülü olarak alabilecek, saçının durumunu da video aracılığıyla paylaşarak ücretsiz konsültasyon alabilecek.

Şefika Zorlu hakkında:

1996 yılında mesleğe başlayan Zorlu, kuaförlük bölümünden mezundur. 

Makyaj üzerine eğitimini MAC İstanbul’da tamamladı ve L’Oreal Professionnel akademide sunulan imaj danışmanlığı eğitimini Serge Moreou’dan aldı.

Salon işletmeciliği üzerine Güney Afrika’lı uzman Gary Rom eğitimlerini L’Oreal Akademi’de tamamladı ve Türkiye Koçluk platformunun kurucusu ve İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Sanatları Fakültesinde öğretim görevlisi Ömer Çam’dan eğitimcinin eğitimini aldı.

Kişisel Marka, Stil ve İmaj Uzmanı Rüzgar Mira Okan’dan imaj, kurumsal imaj ve işletme yönetimi üzerine eğitim alan ve Libas Akademi’de yaşam koçluğu eğitimlerini tamamlayan Şefika Zorlu; ‘mesleğine tutkulu bir kişi olarak hem çalışıp hem de mesleğimle ilgili muhteşem eğitimleri almak işimin her alanında fikir ve bilgi sahibi olma önceliğimin ana nedenlerini oluşturuyor’ sözleriyle tanımlıyor profesyonel hayatını.

Şefika Zorlu, bir taraftan kuaforumden.com bünyesinde tüketicilere uzman desteği verirken diğer taraftan kuaför salonlarına danışmanlık ve sosyal medya hizmetleri de vermektedir.

Önerilenler

Benzer İçerikler