Angelo Seminara, Goldwell’in yeni Global Elçisi oldu

Angelo Seminara, Goldwell’in yeni Global Elçisi oldu. Dünyaca tanınan saç tasarımcılarından biri olarak Seminara, sınırlı sayıda üretilen koleksiyonlar ve Goldwell’in ürün ve hizmetleri için yenilikçi esinler yaratacak. Seminara ayrıca sosyal medya, basın ve sektör etkinliklerinde de markayı temsil edecek. 

Avangard stiliyle tanınan bol ödüllü tasarımcının çalışmaları tüm dünyada saç profesyonelleri, fotoğrafçılar, tasarımcılar ve modeller tarafından takip ediliyor.

Chanel, Valentino, Hermes, Stella McCartney, Dolce & Gabbana ve daha nice büyük moda tasarımcıları için podyum saçları yaratan Seminara’nın yaratıcı tutkusu kreatif içeriklerle Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Italian Vogue, French Vogue ve The Sunday Times gibi saygın yayınlarda sayısız defa yer aldı. 4 kez “Yılın İngiliz Kuaförü” (British Hairdresser of the Year) ödülünü aldı.

Artistik Direktör ve aktif olarak çalışan bir saç tasarımcısı larak Seminara’nın çığır açan vizyonu ve tekniği ile pek çok saç tasarımcısı ve renklendirmeciye öncülük etti. Hayal gücü, yeteneği ve tutkusuyla  yeni renklendirme teknikleri icat eden Seminara, özel olarak tasarlanmış saydam yapışkan bir şerit kullanarak Ombre ve Balyaj’ı buluşturan ve az bakım isteyen bir renklendirme tekniği geliştirdi. Daha önce görülmemiş güçlü kontrastlar, grafik renklendirmeler, transparan röfleler, ve sofistike tonlarla adını sektöre altın harflerle yazdırdı.

Angela Seminara, “Goldwell a yenilikçiliğin öncüsü olarak çığır açan araçlarla daima sektörü destekledi, yaratıcılığı ve ilerlemeyi teşvik etti. Ekipleriyle birlikte yenilikçi çalışmalara imza atacağım için çok heyecanlıyım” dedi.

Önerilenler

Benzer İçerikler