2024 Yılın Rengi Şeftali Tüyü

Pantone, 2024 yılı için her şeyi kucaklayan ruhu olan kadifemsi yumuşak bir renk olan Pantone Peach Fuzz – Şeftali Tüyü rengini duyurdu.

Tatlı ve Sakin

Bu sıcak ve rahat seçim insanı kendine çekiyor ve bu neşeli renk tonunu 2024’te pek çok yerde görecek olmanın heyecanı var.

2024 Yılın Rengi Şeftali Tüyü

“Şeftali tüyü.”

Sadece sözcük olarak bile çekici değil mi? Bir bebeğin mükemmel derecede yumuşak cildi veya ılık bir bahar esintisinde yavaşça gökyüzüne doğru süzülen çiçek tüyü? Sadece şeftali tüyünden bahsetmek bile akıllara dolgun, olgun bir yaz şeftalisinin sulu tatlılığını getiriyor mu?

Aklınıza ne getirirse getirsin, bunun tatlı, yumuşak ve rahat bir şey olduğu kesin. Global Renk otoritesi Pantone, sıcak turuncu-pembe tonunu 2024 Yılın Rengi olarak seçerken eminim ki buna güveniyordu.

Pantone Yılın Rengi çalışmasının 25. yılını kutluyor!

2024 Pantone Yılın Rengi seçimi zihni, bedeni ve ruhu zenginleştirmek, hayatımızın pek çok yönündeki çalkantıların yaşandığı bir dönemde, içsel beslenmeye, empatiye ve şefkate olan ihtiyacımızı ve daha barışçıl bir gelecek hayallerimizi güçlendirmeye odaklı. Başkalarıyla birliktelik arzumuzu ve bunun yarattığı sığınak hissini vurgulayan sıcak ve rahat bir renk tonu olan Pantone Şeftali Tüyü, tazelik içeren yeni bir yaklaşım sunuyor.

2024 Yılın Rengi Şeftali Tüyü

Saçlarda Şeftali Tüyü trend olacak mı?

Aslında kuaförlerin pek de yabancı olmadığı bu renk, Pantone’nin 2024 Yılın Rengi olarak belirlemesinin ardından pek çok sektörde yaygın olarak kullanılacak. Bunun örnekleri ilginizi çekecektir:

Çalkantılı dünyamıza merhem görevi görecek sakin, yumuşak bir renk olan Şeftali Tüyü rengi nasıl kullanılacak?

Pantone, özellikle kadife ve süet gibi lüks dokularla eşleştirilerek giyim ve aksesuarlarda göreceğimizi ve aynı zamanda ev eşyalarında da popüler olacağını belirtiyor. Hafif turuncu renkli ince bir bardaktan ‘Şeftali bellini’ yudumladığınızı hayal edin. Ve elbette, taze ve genç renk tonu, evrensel olarak hoş, sıcak bir allık, göz farı veya dudak rengi olarak güzellik paletlerinde hiç düşünmeden yer alacaktır. Hatta birkaç yıl önceki moda olan muhteşem, şeftali rengi saç renginin yeniden canlanacağı da büyük bir ihtimal.

Önerilenler

Benzer İçerikler