2023 Bahar ve Yaz Saç Rengi Trendi: Barbiecore


Saç renginde yeni bi trend olan Barbiecore, ilkbahar/yaz sezonunda çok popüler olacak. Styleicons, Trendle ilgili olarak dünyadan pek çok ödüllü renk uzmanıyla konuştu.

Andrew Smith Andrew Smith Salonları Sahibi ve Milkshake Global Elçisi
Son zamanlarda dünyayı kasıp kavuran Barbiecore, tüm podyumlarda görmeye başladığımız bir trend oldu. Bu, ikonun kendisinden, yani Barbie’nin imza stili haline gelen parlak ve canlı pembeden ilham alan bir moda trendi.

Bu trendin podyumlar, sosyal medya ve dergi makalelerinin yanı sıra Kim K ve Lizzo gibi popüler bazı ünlülerde görülmesiyle birlikte, Barbiecore, yaza girerken saçlarda daha da popüler olacak!

İlkbahardan yaza geçerken salona gelen birçok müşteri, daha cesur ve daha parlak bir saç rengi istiyor. Aynı zamanda ruh halini yükselten bu sıcak pembe tonlar gibi daha maceracı tonları tercih ediyor.

Saç söz konusu olduğunda bu tonun en harika tarafı, ister açık ister koyu olsun, tüm cilt tonlarına uyması ve ayrıca müşteriye, yaşam tarzına ve kişiliğine göre uyarlanabilmesi. Çok canlı bir şey istemeyenler için, daha pastel bir pembe harika bir seçim ve sarışınlarda çok güzel duruyor.

Suzie McGill Rainbow Room International Sanat Yönetmeni
Yaza girerken Barbiecore saç trendi oldukça eğlenceli bir trend. Müşterinin cildine sıcaklık ve saça muhteşem bir parlaklık katabilen çok güzel ve sıcak bir renk.

Bu renk tonunu tüm saçta kullanmak istemeyen müşteriler, iki tonlu bir görünüm seçebilirler ve trendi daha ilginç bir şekilde ele almak için saç boyunca pembe şeritler halinde boyatabilirler. Daha az bakım gerektiren bir şey arayanlar ise koyu renk diplerle kontrast yaratacak şekilde saçın sadece uçlarına uygulandığında harika görünüyor.

Göreceğimiz pembenin en popüler tonları, bu yılki Pantone Yılın Rengi Viva Magenta’dan ilham alan macenta, fuşya pembesi, sakız pembesi ve çok kalıcı omasını istemeyenler için daha gösterişli metalik pembeler olacak.

Müşterilerin saçlarını parlak pembe allıklar ve rujlarla ya da benzer renkte kıyafetlerle kombinlediklerini göreceğiz.

Safy B Safy B Salon
2023’ün trendi Barbiecore, ‘Barbie’ filmine de saygı duruşunda bulunuyor. Sınırları yıkacak olan tonların ilki Fuşya pembe, sıcaklık, heyecan dolu ve güç ve parti hissini canlandıran gerçek bir pembe! Çok feminen bir renk, bu kesinlikle barbie trendiyle ilişkilendireceğim bir renk! Gerçek bir ifade tarzı arayanlar için mükemmel.

Biraz daha yumuşak bir şey isteyenle için şeker pembesi çok ideal. Pastel ve daha hafif… Pastel tonlar benim favorim ve müşterileri renk hizmetlerine yönlendirmenin harika bir yolu. Şeker pembesi ise daha yoğun ama çok eğlenceli bir ton.

Önerilenler

Benzer İçerikler