Neslihan Usta ve Pınar Yıldırım’dan Gelin Saçı Trendleri

Yaz en sıcak günlerini gösterirken düğün sezonu da zirvesini yaşıyor. Gelin saçı modası bu yaz hangi unsurlarla öne çıkıyor? Saç modellerini, aksesuarlar ve trendleri gelin saçı dendiğinde öne çıkan, yaratıcı ve göz alıcı saç stilleriyle tanınan kuaförler Neslihan Usta ve Pınar Yıldırım’a sorduk.

Neslihan Usta’nın Gelin Saçı Öngörüleri:

Bu yılın gelin saçı modasına baktığımızda sade dalgalar, sade atkuyrukları ve minimal dokunuşlarla ense topuzlarını görüyoruz. Doğal ışıltısını ön plana çıkarmak isteyenler için dalgalı açık saçlar, sakin dalgalar çok ideal. Hızlı hazırlanabilen pratik bir saç modeli olduğu için düğün günü stres yaşamak istemeyenler için mükemmel. 2023 gelin saç modasında, özellikle açık saç modelleri arasında wag dalgalar öne çıkıyor. Bohem bir gelin olmak isteyenler için harika.

Salaş Sade Atkuyruğu: Neslihan Usta, gelinin zarafetini sergileyebileceği en iyi saç stillerinden biri olarak vurguladığı salaş sade atkuyruğu, ister düz ister hafif dalgalarla kullanılabilir.

gelin saçı 2023

Sade Topuzlar: Usta, özellikle aksesuar kullanmak isteyenler için ideal bir seçenek olarak tanımladığı sade topuzları, minimal görünümü sevenlere öneriyor.

Neslihan Usta, herhangi bir kaos durumu yaşanmaması için gelinlerin saç modeline karar verirken özellikle gelinliklerine ve duvaklarına uygun bir model seçmeye özen göstermelerini öneriyor. Aksesuarlara gelince saçlarda kristal taşlarla veya porselen şeklinde işlenmiş minimal aksesuarlar ve taçlar ön planda.

Pınar Yıldırım’ın Gelin Saçı Öngörüleri

Gelin saçında en deneyimli ve yaratıcı kuaförler arasında yer alan Pınar Yıldırım’ ise ‘ın bu yılın gelin saçı trend öngörüleri ise şöyle:

  • Doğal ve yumuşak görünümlü saç stilleri popülerliğini koruyacak.
  • Düşük at kuyrukları ve gevşek topuzlar, romantik bir görünüm yaratmak için tercih edilecek.
  • Saç aksesuarları, özellikle çiçekler ve yapraklar, saçta kullanılarak doğal bir görünüm sağlıyor.
  • Örgü saç stilleri, romantik ve masum bir görünüm oluşturmak için sıkça kullanılacak.

Gelin saçında saç örgüsünün modasının hiç bir zaman geçmeyeceğini söyleyen Pınar Yıldırım, “Saç örgüsü, oluşturduğum stillerde en büyük kurtarıcılarımdan,” diyor.

gelin saçı
Pınar Yıldırım
Pınar Yıldırım gelin saçı
Pınar Yıldırım

Gelin Aksesuarı Trendleri:

  • Minimalist takılar, özellikle ince ve zarif kolyeler, küpeler ve bilezikler, popüler olacak.
  • Vintage stilindeki aksesuarlar, özellikle inci ve kristal süslemeleri, gelinlerin tercihleri arasında yer alacak.
  • Farklı tonlardaki metal aksesuarlar, gelinlerin kendi zevklerine göre kombinasyon yapabilecekleri çok yönlü bir seçenek olacak.
  • Çiçek desenli saç aksesuarları, romantik ve doğal bir görünüm sağlayacak. Küçük ama önemli bir not düşelim aksesuar seçerken saçın yapısı, dokusu, yoğunluğu da göz önünde bulundurularak karar verilmeli.

Önerilenler

Benzer İçerikler