2023’ün Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Trendleri

Yılın son ayına girmişken önümüzdeki yıl öne çıkacak olan sağlıklı yaşam ve güzellik trendlerini sizler için derledik. İşte 2023’te bizi bekleyen sağlıklı yaşam ve güzellik trendleri…

1- Topluluk Bazlı Güzellik ve Sağlık

Spor salonları ve yoga-pilates stüdyoları hizmet vermeye devam ederken, 2023’te Zoom kullanımını iş toplantılarından bir adım öteye götürerek toplulukla birlikte evde spor yapmaya yöneleceğiz. Toplu halde spor yapmaya imkan veren online spor uygulamaları şimdiden mantar gibi türemeye başladı bile. Covid sonrası dışarı çıkıp sosyalleşmeyi, fiziksel olarak temas kurmayı çok özlemiş olsak da pek çoğumuzun evden çalışma rutinine alışması, spor yapma alışkanlıklarımızı da etkileyeceğe benziyor. Sanal spor toplulukları oluşacak.

Topluluk Bazlı Spor

2- Köpük ve Kalınlaştırıcı Spreyler

Hacim veren “body building” köpük ve spreyler, 2023’te mutlaka elinizin altında olması gereken şekillendirme ürünleri Yeni nesil versiyonlar, saça doğal bir bitişe sahip yüksek hacim sunarken, kalınlaştırıcı spreyler de kusursuz ve katlı saç modellerini korumaya yardımcı oluyor. Bu yeni teknoloji ürünler, saçta en ufak bir yapışkanlık hissi bırakmıyor.

3- Hızlı Güzellik Ritüelleri

Uzun uzun bakım yapmaya fırsatı olmayanlar için cilde anında ışıltı getiren “hızlı güzellik ürünleri”, 2023’ün hayatımıza getireceği bir diğer yenilik olacak. Bir çoğumuzun hibrid ya da evden çalıştığı bir ortamda, online ve yüz yüze toplantılarınız arasında uygulayabileceğimiz, mikro ve hedefe yönelik etkili bir yaklaşım sunan güzellik ürünleri pazarda yerini alacak.

4- Her Zamankinden Daha Görkemli Uzun Katlarla Dalgalı Saç Modelleri

Her saç dokusunda işe yarayan uzun katlarla dalgalı saç modelleri, 2023’te baş köşeye oturacak. Göz alıcı, hareketli ve dinamik!.

5- Sonsuz Fırsatlarıyla Cilt Mikrobiyomu

Sağlık alanındaki en yenilikçi keşif haline gelen, önde gelen araştırma kurumlarının ve biyoteknoloji şirketlerinin dikkatini çeken cilt mikrobiyomu, araştırmaları henüz emekleme aşamasında, ancak önümüzdeki yıl üzerine çok daha fazla şey söylüyor olacağız..

6- Biyoteknoloji, Güzellik Sektörünü Dönüştürecek

Biyoteknoloji, gelecekte daha sürdürülebilir bir güzellik için zemin hazırlıyor. Önümüzdeki yıl, “doğal” olana ilişkin görüşümüzü genişleteceğiz ve laboratuvardan türetilen bileşenlerden korkmayı bırakacağız.

Önerilenler

Benzer İçerikler