2023 Pixie Kesim Trendleri

Saç modası söz konusu olduğunda 70’li yıllardan bu yana bir ikon haline gelen pixie kesim asla modası geçmeyen saç stilleri arasında başı çekenlerden. Ancak tüm saç stilleri gibi ikonların da yeni trendlere uyum sağlaması gerekiyor. İşte pixie kesimin günümüzdeki en popüler versiyonlarından bazıları…

2023 Pixie modelleri, bu kesimin pratik ve çarpıcı özelliğini muhafaza ediyor. Her zaman klas bir duruş sergileyen bu saç modeli, mevcut trendlere bağlı olarak farklı ruh hallerine kolayca bürünüyor. İster bukleli ister altlarda kırpılmış detaylarla öne çıksın, kesin olan bir şey var ki, o da pixie kesimin herkes tarafından sevilmesi. .

Quiff Pixie
Tipik bir 80’ler havası taşıyan, herkesin fark ettiği, kısacık bir Pixie’ modeli. Bu kesimin göz alıcı özelliği, saç kesiminin minimalizmi ile saç stilinin ihtişamı arasındaki çarpıcı zıtlıktır.

En yeni Pixie Cut trendleri arasında ilk sırada yer alan bu cesur kesimin modası hiçbir zaman geçmedi. Zamanın ikonlaşmış kesimlere dönüştürdüğü tüm klasikler gibi, modası asla geçmiyor.

pixie

Wixie
Düzensiz katlara sahip, dalgalı veya bazen yumuşak bukleli Wixie kesimi, Wolf Cut’ın kısa bir versiyonu ve bu ilkbahar-yaz sezonunun en havalı kesimlerinden biri.

Bu pixie kesim trendi, 60’ların ve 70’lerin stillerine özgü, çift cinsiyetli bir görünümün günümüze uyarlanmış hali.

wixie

Alt kesim detaylarıyla öne çıkan pixie
Yanları kısa, üst kısmı daha uzun olan karakteristik şeklini koruyan 2023 Pixie modeli, bu tür bir kesimle en havalı haline bürünebilir

Bu, usta bir kuaförün farklı makaslar ve kesim makinesini bir arada kullanışının bir ürünü. Salondan çıkar çıkmaz yönetimi en kolay olan saç kesimidir.

pixie

Yumuşak bob kesimli Pixie
Üst kısmı yumuşak, hacimli ve bu şık görünümün anahtarı olan yan kıvrımı ile daha ziyade kısa bir bob’u andıran 2023 Pixie modeli.

Kısa saçın büyük bir hayranı değilseniz, ancak uzun saçtan daha kolay yönetilebilir bir şey arıyorsanız, bu kesim sizin için biçilmiş kaftan. Burada saç kısa ama etkisi hiç de minimalist değil, bob’u anımsatan bir yapılandırmayla zengin ve kıvrımlı.

pixie

Önerilenler

Benzer İçerikler