2023 Gelinlik Trendleri

Kategori

İncecik şeffaf katmanlardan bu yaz en çok kullanılan yakaya ve popüler gelinlik renklerine kadar, işte en popüler 2023 gelinlik trendleri:

  1. 3 Boyutlu Çiçekler
    Çok boyutlu tasarımlar, gelinlik tasarımcılarının birkaç sezondur denediği bir şey. Fakat çok boyutlu çiçekler bu yıl gelinliğe yeni gelen bir farklılık olarak dikkat çekiyor.
  1. Fiyonk Detayları
    Fiyonklar son yıllarda büyük bir ivme yakaladı, ama özellikle bu sezonun kadınsı detayları olarak ön plandalar. Geline kendini çok iyi hissettiren özel dikim bir görünüme sahip. Ve bel kuşakları tül malzemeler ve biraz parıltı ile güncellendi.
  1. Düşük Omuz
    Düşük omuzlar, bu sezon gelinlere tam bir Disney havası veriyor. Bundan daha masalsı ne olabilir ki?

  1. Omuzları Düşük Kabarık Kollar
    En popüler iki trend birleşiyor. Omuzları ve köprücük kemiklerini açıkta bırakarak görünüme zarafet katan hacimli kabarık kollar, 2023’ün en havalı gelinlik trendlerinden biri.
  1. Transparan
    Büyük ihtimalle bu sezonun en yaygın trendlerinden biri olan ince, şeffaf katmanlar, bazen köpüklü tül yığınları veya bulut benzeri transparan kollar olarak kendini gösteriyor. Bazıları tasarımcılar da geleneksel ağırbaşlı dantellere cezbedici bir tarz katıp hala tatlı görünmeyi başaran baştan çıkarıcı, stiller yarattı.
  1. Pelerinler
    Bu sezonun pelerinlerinin çoğu, altındaki elbise ayrıntılarını göstermek için yarı saydam malzemelerden veya daha heykelsi bir etki için elbiseyle aynı kumaştan yapılmış olan tasarımlarla kendini gösteriyor.

7- Balo Prensesi
Disney prenseslerinin geri döndüğünden söz etmiştik. Straplez bir korsajla eşleştirilen beli saran etek, basamaklı çiçek süslemelerden fırfırlı katmanlara kadar pek çok detay içeriyor.

Ines Di Santo
Ines Di Santo

Kaynak: Carats and Cake

İncecik şeffaf katmanlardan bu yaz en çok kullanılan yakaya ve popüler gelinlik renklerine kadar, işte en popüler 2023 gelinlik trendleri:

Önerilenler

Benzer İçerikler