Dikkat Çekici 2023 Ayakkabı Trendleri

Kategori

Gardırobunuza mevsime uygun yeni parçalar eklemeden önce yapmanız gereken ilk şey 2023 yılının trendlerine bir göz atmak. Söz konusu ayakkabılar olunca, işinizi kolaylaştırmak için bu yılın en popüler trendlerini sizin için bir araya getirdik. Belki yeni bir spor ayakkabıya ya da hem dayanıklı hem de şık bir bota ihtiyacınız var. Seçiminizi modaya uygun şekilde yapabilmeniz için işte 2023 ayakkabı trendleri:

Diz Boyu Çizmeler

Etek boylarının yıldan yıla yükselip alçalması gibi, her yıl çizme boylarında da uzunluklar değişiyor. İyi görünen bir çizmenin modası hiçbir zaman geçmez, ancak yeni bir yılın başlangıcında gelecek trendlere bakarken, ayakkabı tercihlerimiz de buna uyuyor. 90’ların diz üstü stilleri kadar da uzun olmayan diz boyu çizmeler, hangi renk, kumaş veya topukla kombinlerseniz kombinleyin, kusursuz bir seçenek.

çizme

Mary Jane Ayakkabılar

Mary Jane stili ayakkabılar bu yıl klasik stili bir üst seviyeye taşıyor ve kalın tabanlar bazen de yüksek topuklarla birlikte geliyor. Lüks kumaşlar, cesur desenler, çoklu askılar ve inci süslemeleri… 2023 Mary Jane stilleri bu detaylarla karşımıza çıkıyor.

Mary Jane

Motobotlar

2023 sonbahar/kış podyumlarına hakim olan motorcu modası, eldivenler, pantolonlar ve moto-ceketlerle yükselişini yaşarken ayakkabılarda da kendini gösterdi.

2023 ayakkabı trendleri

Büyük Fiyonklar

Göz kamaştıran bu trend, ayakları paketlenmiş birer lüks hediye gibi gösteren bu trend Mach & Mach gibi gelecek vaat eden markaların imza stili haline geldi.

Mach&Mach

Hibrit Spor Ayakkabı

Her zaman havalı olan spor ayakkabı silüetini pratik, kışa dayanıklı bir ayakkabıyla birleştirirseniz ne olur? İster inanın ister inanmayın, sizi dış mekan gezilerinden iç mekan rezervasyonlarına götürebilecek son moda hibrit bir modele sahip olursunuz.

2023 ayakkabı trendleri

Süslü Düz Ayakkabılar

Şu anda platform tabanlar ne kadar önemliyse, sivri burunlu uçlardan babetlere, düz ayakkabılar da bir yükseliş anı yaşıyor. 2023’te çok daha süslü versiyonlarıyla karşımıza çıkan düz ayakkabılar, şık davetler için en rahat alternatifler.

düz ayakkabı

Macenta

Pantone’nin 2023’ün resmi rengi olarak açıkladığı macenta, parlak, cesur bir tek ton şeklinde dolaplarımızda yerini alıyor. Spor ayakkabılar ve düz ayakkabılardan topuklu ayakkabılara kadar her şeye ekstra bir etki katabilen bu rengi giymek ekstra eğlenceli!

2023 ayakkabı trendleri

Kaynak: refinery29

2023 ayakkabı trendleri, 2023 ayakkabı trendleri

Önerilenler

Benzer İçerikler