2022 Yılının Pantone Rengi: Very Peri

Pantone 2022 yılının rengini belirledi. Pantone tarihinde ilk kez bir renk yaratıldı: Very Peri

Köklü değişikliklerden geçtiğimiz bir dönemde yaşıyoruz. PANTONE 17-3938 “Very Peri”, içinde bulunduğumuz anın ve geçiş sürecinin bir simgesi. Yoğun bir izolasyon döneminden çıkarken, kavramlarımız ve standartlarımız değişiyor. Fiziksel ve dijital yaşamlarımız yeni şekillerde birleşiyor. Dijital tasarım, yeni renk olasılıkları yaratabileceğimiz dinamik bir sanal dünyanın kapısını açarak gerçekliğin sınırlarını genişletmemize yardımcı oluyor. Very Peri, dijital dünyadaki renk trendlerinin fiziksel dünyaya ve fiziksel dünyadaki renklerin dijital ortama nasıl tezahür ettiğini gösteriyor.

Pantone Renk Enstitüsü Başkan Yardımcısı Laurie Pressman, “Eğitici renk programımızın tarihinde ilk kez yeni bir renk yaratıldı. Yılın Pantone Rengi, gerçekleşen küresel inovasyonu ve dönüşümü yansıtıyor. Kırmızı menekşe aşılanmış bu yeni mavi renk tonunun karmaşıklığı, önümüzde uzanan geniş olasılıklara bir gönderme niteliğinde,” diyor.

Very Peri

Kuaför ve Sanat Direktörü Suzie McGill’den Very Peri Değerlendirmesi

Bu güzel renk, mavi ve mor-kırmızının alt tonlarını kapsıyor. Rainbow Room Uluslararası Sanat Direktörü ve Schwarzkopf Professional İngiltere Elçisi Suzie McGill, bu tonu kişisel yaratıcılığı teşvik eden bir renk olarak görüyor: “Bu çarpıcı renk, müşterilerin saç görünümlerine dahil edebilecekleri mükemmel bir seçim; özellikle de yeni yılda saç renkleriyle daha yaratıcı olmak istiyorlarsa… Bu, özellikle sarışınların, saçlarının her yerinde kullanabilecekleri bir renk. Alternatif olarak, saçlarını eğlenceli bir şekilde güncellemek isteyenler bu rengi saçta aydınlatma olarak da kullanabilirler. Bu rengin güzelliği, açık tonda olması, bu nedenle güzel bir şekilde dağılması.”

Very Peri tonunun hafif metalik görünümü ile saça muhteşem bir parlaklık verdiğini söyleyen McGill; “Her zaman pastel tonların özellikle daha açık tene sahip olanlarda harika göründüğünü düşünürüm. Ek olarak, bu ton menekşe kırmızısı mavi alt tonlara sahip olduğu için çoğu cilt üzerinde iyi çalışır. Bence 2022’de çok sayıda müşterinin bu rengi benimsediğini göreceğiz. Daha koyu saçlı olanlar, bu rengi saçlarında patlamalar şeklinde denemek isteyebilirler. Alternatif olarak, en son saç trendlerinden biri olan kontur aydınlatmalarını değerlendirebilirler.

2021’in sonuna doğru, birçok müşterinin yüzü çerçeveleyen aydınlatmalarda sarı tonlardan vazgeçerek pastel ve koyu saç tonlarını tercih ettiklerini fark ettik. Bu yüzden Very Peri, müşterilerin saç görünümlerine bir renk patlaması eklemek için harika bir yol. Yüzlerini konturlayın ve dikkatleri gözlerine çekin.”

Very Peri Renginin Bakımı

Suzie, Very Peri renginin bakımı için de şunları öneriyor:

“Rengi canlı tutmak ve solmasını önlemek için müşteriye profesyonel bir renkli şampuan ve saç kremi, evde bakım veya maske önerilmeli. Rainbow Room International’da salonda çeşitli renklerde Schwarzkopf Professional Chroma Id Intense Bonding Color Maskelerimiz var. Soğuk pastel tonlarla, müşterilere her zaman ısılı şekillendirmeden önce nemli saçlarda ve ayrıca renge ekstra parlaklık kazandırmak için kuru saçlarda serum veya saç yağı kullanmalarını tavsiye ediyorum.”

Kaynak: Estetica Magazine

Önerilenler

Benzer İçerikler