2022 Oscar Töreninden En Çarpıcı Saçlar

2022 Oscar Töreni (94.), her zaman olduğu gibi Hollywood’un en görkemli isimlerini bir araya getirdi. Dünyaca ünlü yıldızlar, merakla beklenen kostümleri ve en yeni trendlerin sergilendiği saç ve makyajları ile yine kırmızı halının hakkını verdi.

Bu yıl Oscar törenininin öne çıkan saç modelleri doğal görünümlü saçlar ile göz alıcı topuzlar ve örgülerdi.

İşte 2022 Oscar Töreninin en çarpıcı saçları:

1- Tati Gabrielle

Törene kendisiyle özdeşleşen bir yanı tamamıyla kesilmiş bob saç modeli ile katılan Tati Gabrielle, saçına eklediği  sarı tanrıça örgülerle göz kamaştırıcıydı. Seçtiği kostümün rengi de sarı saçlarının daha da ışıltılı görünmesini destekliyordu.

2 – Zoe Kravitz

Güzel oyuncunun Nikki Nelms tarafından tasarlanan kısa saçları, bu bahar ve yazın en trend görünümlerinden biri olan yana taranmış kaküllerle dikkat çekti.

Zoe Kravitz
Getty Images

3 – Vanessa Hudgens

“Bu gece Oscar için modernize edilmiş bir Audrey Hepburn stilini tercih ettik. Vanessa ön gösteriye ev sahipliği yaptığı için, saatlerce bozulmadan kalabilecek bir görünüm,” diyen saç tasarımcısı Danielle Priano, 2022 Oscar töreni için yarattığı şık örgü topuz ile genç oyuncuyu gecenin en çok konuşulanları arasına yerleştirmeyi başardı.

4 – Lupita Nyong’o

Kuaför Vernon Francois, oyuncunun Oscar görünümü için heykel gibi işlediği yüksek örgülü topuz ile gecenin en çarpıcı görünümlerden birine imza attı.

2022 Oscar
Getty Images

5 – Jessica Chastain

En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ının sahibi olan Jessica Chastain’in dokulu ve şık atkuyruğunu Renata Campora tasarladı. Oyuncunun kızıl saçları kıyafeti ile kusursuz bir uyum içindeydi.

Jessica Chastain
Getty Images

6 – Halle Bailey

2022 Oscar töreninin en göz alıcı saç stillerinin sahipleri olan siyahi oyuncuların bir diğeri de @sparkyourhair imzalı topuzu ile baş gösteren Halle Bailey’di.

7 – Olivia Coleman

Kuaför Marcus Francis, deneyimli oyuncunun Oscar görünümü için yana taranmış kaküllerle tamamlanan doğal görünümlü bir topuz tasarladı.

Olivia Coleman
Getty Images

8 – Zendaya

Zendaya’nın Oscar saçları, @hairbyantoinettenyc tarafından tasarlandı. Genç oyuncu toplanmış, dağınık görünümlü şık saçları ile törenin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

9 – Billie Eilish

Oscar’ı kucaklayan şarkıcıyı farklı renk saçlarla görmeye alıştık. Bir yıl yeşil aydınlatmalarla karşımıza çıkarken ertesi yıl kırmızı halıda eski Hollywood görkemini anımsatan sarı bobuyla baş gösterdi. Bu yıl ise uçları kıvrılmış, yana taranmış siyah  saçlarıyla bizi yine şaşırtmayı başardı.

10 – Chloe Bailey

Dağınık toplanmış saçları, törenin en dikkat çeken görünümlerinden biriydi. Gerçek saçlarına eklenen yapay saçlarla bol dokulu bu saç modelini yaratan isim ise saç tasarımcısı Fesa Nu.

11 – Kristen Stewart

Hollywood’da kendi jenerasyonunun bireyselliğinin bir temsilcisi olan Kristen Stewart, her zaman olduğu gibi @hairbyadir tasarımı olan asi saç stiliyle kendi tarzını bir kez daha ortaya koydu.

12 – Rachel Zeigler

Güzel oyuncu, @claytonhawkins hafif kıvrımlı şık bobuyla göz alıcıydı.

13 – Maude Apatow

Euphoria’nın yıldızı Maude Apatow, tercihini doğallıktan yana kullananlar arasındaydı. Peter Lux tarafından şekillendirilen dalgaları, şampanya rengi elbisesiyle mükemmel bir uyum içindeydi.  

14 – Demi Singleton

2022 Oscar Töreni kırmızı halısında ilkbahar ve yaz sezonu boyunca daha sık göreceğimiz büyük, uzun ve görkemli örgü stillerinin göz alıcı bir örneği ile beliren Demi Singleton, bu saç modelini gerçek bir zarafetle taşıdı.

Kristen Dunst

Deneyimli oyuncunun topuzu, kırmızı halıda en doğal görünümlü görkemli saçları yaratma konusunda bir usta olan @brycescarlett‘in tasarımı.

Önerilenler

Benzer İçerikler