Dylan Brittain’den 2022 Kış Saç Rengi Trendleri

Schwarzkopf İngiltere Elçisi ve Rainbow Room International Sanat Direktörü Dylan Brittain, 2022 kış saç rengi trendlerine ilişkin fikirlerini paylaştı.

Olağanüstü bir Eklentiyle Çikolata Tonları

Kış güneşinin altında dahi ışıl ışıl parlayan yoğun, çikolata kahveleri her zaman kış aylarının vazgeçilmez trendleri arasında başı çekiyor. Brittain; “Bununla birlikte, 2021 kışına saça boyut, derinlik ve hareket katmanın yanı sıra ek bir parlaklık kazandırmak için çikolata tonlarındaki baza ince altın rengi vurguların ve balyajın eklendiği bir trendin hakim olduğunu göreceğiz’ diyor.

2022 Kış Saç Rengi Trendleri

Galaksiden Esinlenilen Tonlar

Yaz sezonunun gözdesi olan fuşya pembesi ve sarının cesur tonlarına veda ederken, daha koyu patlıcan moru ve lacivert tonlarına merhaba diyeceğiz. Dylan Brittain “Bunlar, sarışınların yanı sıra esmerlerde de harika görünüyor. Saçın tamamına uygulanabileceği gibi ara patlamalar şeklinde de tercih edilebilir.

Şampanya Pembeleri

2021 kışında, çok soğuk pembe tonlarının geride kaldığını, bunun yerine daha açık, daha incelikli tonların popüler hale geldiğini fark edeceğiz. Brittain’e göre, daha önce gözde olan pembe altın tonlarından ilham alan bu tonlar saça parlaklık veriyor. Özellikle de sarışınların kış sezonunda deneyebilecekleri, sarı saçları ile kusursuz bir şekilde karışarak eğlenceli bir görünüme sahip olmalarını sağlayacak mükemmel bir seçenek.

Soğuk Tonlu Sarılar

Sonbaharda altın, bal ve kayısı sarısı tonları gibi ten renginize ışıltı katan daha sıcak sarı tonlar. popülerken kışın bunun yerini kül rengi sarılar, soğuk gümüş sarılar ve neredeyse yanardöner görünen, turunculaşma ya da kızıllaşmadan arındırıldığında en iyi görünüme sahip olan inci sarısı gibi soğuk saç renklerinin geri döndüğünü görüyoruz.

Önerilenler

Benzer İçerikler