2022 Erkek Saç Trendleri

2022 erkek saç trendleri, karantinadan alıştığımız zahmetsiz saçlarla devam ediyor. 2022 Kısa ve orta boy saçlarda yanlarda giderek incelen, arkada kısa ama üstlerde daha uzun saç kesimleri göreceğiz.

Bro Flow

2021’de yaygınlaşan ve erkeklerin saçlarına yeni bir tarz kazandıran bu akım, 2022’de daha da popülerlik kazanıyor.

Az bakım isteyen bir saç modeli isteyen, orta boyda ve kalın telli saçlara sahip erkekler için ideal bir stil. Rahat ve sağlam bir hava veren klasik bro flow, yüz ve boyundan geriye doğru kıvrılan dalgalara sahiptir. Biraz dalgalı saçları olanlar için ideal bir saç kesimi. Düz saçlı olanlar da deniz tuzu spreyi veya doku verici sprey kullanarak bu görünümü elde edebilirler.

Mullet

80’lerin en ikonik erkek saç stillerinden biri olan mullet, 2022’de hala güçlü olmaya devam ediyor. Daha rafine bir görünüm için, yanları düşük ‘fade’ kesime sahip bir mullet tercin edebilirsiniz.

Shag

Mick Jagger’ın sahneye çıktığı günden bu yana kendisiyle özdeşleşen saç modeli shag, 2022’de tahta oturuyor. Kısa, uzun, katmanlı veya karışık, kaküllü, dalgalı, bukleli veya favorili olmak üzere farklı varyasyonlarda geliyor. Fazla bakım ve şekillendirme istemeyen bu zahmetsiz stil,

kısa olabildiği gibi, çok katlı bir şekilde omuzlara ulaşabilir. Katlar daha hoş bir şekil oluşturduğu ve saça hareket kattığı için dalgalı veya kıvırcık saçlı erkekler için ideal.

Buzz Kesim

Birçok SS/2022 podyumunda, saç tasarımcıları bize farklı versiyonlarda buzz kesimler de dahil olmak üzere erkek trendlerinin ne olacağına ilişkin sinyaller verdiler. Üstte daha kısa ve yanlara doğru kısalan ya da önde ve/veya yanlarda geometrik çizgiler şeklinde kullanılan saçlar bu yıl çok popüler.

İnce saçlarınız varsa veya kelleşmeye başlıyorsanız ve minimum çabayla sorunsuz bir saç kesimi istiyorsanız bu harika bir seçimdir.

Doğal Bukleler ve Dalgalar

2022 erkek saç trendleri, tamamen klasik bir saç stiline daha doğal bir görünüm kazandırmakla ilgili. Doğal buklelere sahip olan erkeklerin, kıvırcık saçların ne kadar havalı ve seksi olabileceğini biliyoruz. Yanlarda kısa, arkada ve üstte kıvırcık saçlar ya da kıvırcık bir mullet… Üstlerde de bolca hacim!

Rudolph Valentino

1920’lerden gelen bu saç modeli o dönemin çok popüler saç modellerinden biriydi. Kesime adını veren İtalyan-Amerikalı aktör ve moda ikonunun saçları arkada sıkı ve ultra parlak bir görünüme ve kusursuz bir yan ayrıma sahipti. olan Rudolph Valentino’dan geliyor.

Bu saç stiline modern bir yaklaşım, sizi süper temiz ve cilalı gösterecek bir yan veya orta parçalı kısa bir kesimdir. Güçlü özelliklere sahipseniz, 2022’de sizin için mükemmel bir saç modeli bu olabilir.

rudolf valentino saç stili - 2022 erkek saç trendleri

Önerilenler

Benzer İçerikler