2021 Kışının Tırnak Modası

2021 kışında tırnak modası kısa tırnaklara işaret ediyor. Uzun tırnaklar genellikle dişilikle özdeşleştirilir, ancak doğallığın şaha kalktığı son yıllarda tırnaklar da bu eğilimden payını aldı. zun tırnaklarıyla tanınan Heidi Klum, Kylie Jenner gibi ünlü isimlerin bile artık tırnaklarının boyunu kısalttıklarını görüyoruz.

Trendin bir diğer önemli özelliği de tırnakların da yumuşatılmış bir şekil alması. Boy kısaldıkça tırnağın şekli de değişiyor. Tırnak modası, ünlü isimlerde de kendini gösteriyor. Bir zamanların Gossip Girl’ü Blake Lively de kısa tırnaklarıyla dikkat çekiyor. Selena Gomez ve son dönemin en başarılı Hollywood yıldızlarından biri olan Margot Robbie de tırnakta doğallığı tercih edenlerden. Kylie Jenner’ın tırnakları artık daha yumuşak ve daha doğal; Heidi Klum ise genellikle badem biçiminde şekillendirdiği tırnaklarını artık oval bir şekle büründürdü.

Tırnak renk trendine baktığımızda tıpkı makyajda (ruj trendi) olduğu gibi 2021’in bordonun öne çıktığı bir yıl olacağını söyleyebiliriz. Bordo gibi dramatik bir renk, daha yumuşak ve kısa tırnaklarda gotik bir görünümden kurtuluyor, aksine göz alıcı ve şık duruyor. Trend tonlarına gelince, tırnaklar derin deniz mavisi, koyu portakal ve zeytin yeşilinin hakimiyetinde olacak.

Önerilenler

Benzer İçerikler