2020 Uluslararası Kuaförlük Ödülleri kazananları Madrid’te!

2020 Uluslararası Kuaförlük Ödülleri 16 Şubat akşamı Madrid IFEMA’da görkemli bir törenle gerçekleşti. Dünyanın 30 farklı ülkesinden yaklaşık bin profesyonelin bir araya geldiği bu ışıltılı gecede Jim Shaw (İngiltere), Lisa Polini (Avustralya), Dee Parker Attwood (Avustralya), X-presion (İspanya) ve Angelo Seminara (İngiltere), 2020 Uluslararası Kuaförlük Ödüllerinin galibi oldu.

2020 Uluslararası Kuaförlük Ödülleri’ne dünyanın 30 farklı ülkesinden yaklaşık bin profesyonel, uluslararası kuaför endüstrisinin harika gecesine katıldı. Uluslararası Kuaförlük Ödülleri internetten canlı yayınlarla Madrid – Ifema’da saat 19: 30’da gerçekleşti.

Dünyanın dört bir yanından bu geceye katılan on beş finalist arasından, beş farklı kategori kazananı seçildi.

Jim Shaw ve Daisy Carter (Birleşik Krallık), saç şeklini doğrusal sanatla buluşturduğu ” Linear” adlı koleksiyonuyla En İyi Erkek Ticari Koleksiyonu ödülünü alırken, ”Highland Armour” isimli koleksiyonuyla En iyi Kadın Ticari Koleksiyonu ödülü Avusturalyalı kuaför Lisa Polini’ye verildi.

En İyi Uluslararası Avant-Garde Koleksiyonu ödülünü ise “Shallow” adlı koleksiyonuyla Avusturalyalı başka bir kuaför olan Dee Parker Attwood aldı. Uluslararası Yılın Sanat Ekibi kateforisinde ise kazanan takım,kuaför dünyasını yenilikçi teknikleriyle sarsan İspanyol ekibi X-presion oldu.

Ve son olarak, İngiltere’de yaşayan İtalyan kuaför Angelo Seminara, üst üste ikinci yıl Uluslararası Yılın Kuaförü olarak taç giydi. Adaylar, beş ünlü kuaförden oluşan bir jüri tarafından seçildi: Antoinette Beenders, Tabatha Coffey, Beverly C., Robert Lobetta ve Tono Sanmartín.

Önerilenler

Benzer İçerikler