2020 Sonbahar/Kış Erkek Saç Trendleri

2019’da “Yılın İngiliz Erkek Kuaförü” ödülünün sahibi olan Jim Shaw, 2020 Sonbahar/Kış sezonunda öne çıkacak olan erkek saç trendlerini açıkladı.

Uzun ve Dalgalı Saçlar: Karantina sürecinde erkeklerin ya saçlarını tamamen tıraş ettiklerine ya da kesimi unutup uzattıklarına şahit olduk. Üstelik sadece uçlarından aldırarak saçı rahatça, uzun süre kullanabildiklerini fark ettiler. 2020 Sonbahar/Kış erkek saç trendlerinde de dalgalı saçları görüyoruz.  Erkekler şekillendirmesi kolay saçlara sahip olmayı seviyor ve bu görünüm için gereken tek şey saçı daha dalgalı ve hacimli göstermek üzere doku veren bir sprey kullanmak.

Geriye Taranmış Saçlar: Hem kısa em uzun saçlar için geçerli bu trendi sonbahar ve kış aylarında sıkça göreceğiz. Tutuş ve ışıltı için jöle ve spreyle bitiş yapmadan önce saç kurutma makinesiyle saçı geriye doğru taradığınız bu stil, erkeklere sofistike bir görünüm de kazandırıyor. 

Sıfıra Vurulmuş Saçlar: Karantinada uzun ve kolay zapt edilemeyen saçlarını sıfıra vuran erkeklerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Pek çoğu da bu saçın ne kadar az uğraş gerektiğini fark ettiğinde bunu devam ettirmek istiyor. Müşteriniz sizden saçlarını sıfıra vurmanızı istediğinde 3 ya da 2 numarayla başlayın ki müşteriniz daha da kısaltmadan önce nasıl göründüğüne bakabilsin. 

Yana Ayrılmış Saçlar: Yan ayrımlar erkeklerin görünümlerini değiştirmeleri için harika bir yol. Bu şekilde saçlarına hacim de kazandırabiliyorlar. Sonbahar / Kış sezonunda yan ayrımlar popülerliğini koruyacak.

Kısa ve dokulu Saçlar: 2020 Sonbahar/Kış saçlarında en çok dikkati çeken görünüm az bakım isteyen, dokulu ve yumuşak görünüm. Kısa saçlara hacim katan bu stil katlarla da kendini gösterebiliyor. Önümüzdeki sezon erkeklerde yanların daha ince, üstlerin daha kalın ve dokulu olduğu Sezar stili saçlar öne çıkacak.

Önerilenler

Benzer İçerikler