Ümit Karalar Moda Haftası’na Jr.Metin Bahçecik’le hazırlanıyor…

Kategori

MBFWI görünümleri: Ümit Karalar Moda Haftası’na nasıl hazırlandı?

Jr. Metin Bahçecik, Ümit Karalar için 4 saç modeli tasarladı!

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul hazırlıkları hairist.com.tr ‘de! L’Oréal Professionnel saç tasarım sponsorluğunda gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul için, ünlü fotoğraf sanatçısı Ümit Karalar da hazırlıklara başladı.

İlk önce Ümit Karalar’ın saçları MM Bahçecik Kuaför’den Jr. Metin Bahçecik tarafından harika bir sarı tonuna boyandı ve 4 saç modeli tasarladı!

Doğal dalgalı görünüm:

Ümit Karalar Moda Haftası’na Jr.Metin Bahçecik'le hazırlanıyor...

Doğal dalgalı saç modellerini çok seviyoruz! Jr. Metin Bahçecik, Ümit Karalar’ın saçlarına bu görünümü vermek için ilk önce saç diplerine, dipten uca hacim katan Tecni.Art Volume Lift dip köpüğü uyguladı. Ardından saçın boy ve uçlarında hacimli dalgalar elde etmek için Tecni.Art Rebel Push Up mikro pudracıklı saç köpüğü kullandı.

Finalde ise dalgaları sabitlemek ve hacim etkisini sürdürmek için Tecni.Art Savage Panache mikro pudracıklı saç spreyi ile görünümü sonlandırdı.

Geniş hacimli dalgalar:

Ümit Karalar Moda Haftası’na Jr.Metin Bahçecik'le hazırlanıyor...

Ultra hacimli dalgalı saçlar, havalı bir görünüm için ideal! Jr.Metin Bahçecik, Ümit Karalar’ın saçlarına, saç diplerine uzun süreli hacim etkisi için Tecni.Art Volume Lift dip köpüğü uygulayarak saç modeline başladı.

Ümit Karalar Moda Haftası’na Jr.Metin Bahçecik'le hazırlanıyor...

Maşa uygulaması sonrasında da saçın tamamında hacimli dalgalar oluşturmak ve sabitlemek için Tecni.Art Savage Panache sprey kullandı. Son olarak dalgalara parlak bir görünüm kazandırmak için Tecni.Art Shower Shine parlaklık spreyi kullandı.

Tepede atkuyruğu:

Ümit Karalar Moda Haftası’na Jr.Metin Bahçecik'le hazırlanıyor...

Hem günlük olarak, hem de çeşitli davetlerde kullanabildiğimiz atkuyruğu saç modelleri favorilerimizden! Moda Haftası için de Jr. Metin Bahçecik, Ümit Karalar için tepede atkuyruğu saç modelini tasarladı. Saçın üst kısmında vahşi görünümlü bir atkuyruğu yaratmak için saçın boy ve uçlarına Tecni.Art Depolish dağınıklık veren şekillendirici krem kullandı. Sonrasında saç boy ve uçlarının asi, hacimli duruşunu korumak için Tecni.Art Savage Panache mikro pudracıklı hacim spreyi kullandı.

Ümit Karalar Moda Haftası’na Jr.Metin Bahçecik'le hazırlanıyor...

Boy ve uçları dağıtılan saç, bir tutamı dışarıda kalacak şekilde saçın tepe bölgesinde bir toka yardımıyla atkuyruğu haline getirdi. Dışarıda bırakılan tutam ile tokanın etrafı sarılarak saçın ön bölümü pürüzsüz hale getirdi. Saçın ön bölümünde de pürüzsüzlüğü vurgulamak için Tecni.Art Shower Shine saç spreyi kullandı. Son dokunuş olarak ise Tecni. Art Air Fix gazsız sprey ile saç modelini sabitledi.

Arkada asimetrik örgü:

Ümit Karalar Moda Haftası’na Jr.Metin Bahçecik'le hazırlanıyor...

Örgülü saç modellerini artık daha sık görür olduk. Jr. Metin Bahçecik’in tasarladığı arkada asimetrik örgü ise tam anlamıyla göz alıcı! İlk adımda, saçın ön kısımlarında doğal dalgalar oluşturmak için Tecni.Art Depolish dağınıklık veren krem şekillendirici uygulandı ve dalgaların hacmini korumasını sağlamak için Tecni.Art Savage Panache hacim veren sabitleyici sprey kullanıldı. Son olarak da örgüye parlak bir görünüm kazandırmak ve örgü şeklini sabitlemek için Tecni.Art Shower Shine parlaklık spreyi kullanıldı.

Ümit Karalar Moda Haftası’na Jr.Metin Bahçecik'le hazırlanıyor...

Bu görünümleri sağlamak için kullanılan ürünler:

Şekillendirme:

Tecni.Art Rebel Push Up mikro pudracıklı saç köpüğü

Tecni.Art Savage Panache mikro pudracıklı saç spreyi

Tecni.Art Volume Lift dip köpüğü

Tecni.Art Savage Panache sprey

Tecni.Art Shower Shine parlaklık spreyi

Tecni.Art Depolish dağınıklık veren şekillendirici krem

Tecni.Art Savage Panache hacim veren sabitleyici sprey

Elektrikli Profesyonel Ürünler:

Ventoso V5 Silex5000 Profesyonel Fön Makinesi

Ventoso Titanyum Kaplı Profesyonel Saç Maşası 25mm

Önerilenler

Benzer İçerikler