Müşteri Memnuniyeti Sağlayacak Sıcak Bir Karşılama

Kategori

 

Eyüp'te bulunan Buket Kuaför ve Güzellik Salonu'ndan içeri girdiğinizde müşterileri sıcacık, samimi bir yazı karşılıyor. Müşterinin çerçevenin içerisinde yazan yazıyı son kelimesine kadar okumaması kaçınılmaz!  

 

Saygıdeğer konuklarımız;

 

Salonumuza girdiğiniz anda, uzun ve sağlam olmasını dilediğimiz dostluğumuzun ilk adımını atmış oldunuz. Sadece bakımınızı yapmakla kalmayıp, sizinle birlikte bu dostluğu, heyecanı ve mutluluğu paylaşmak hepimizi çok keyiflendirdi ve gururlandırdı. 

 

Sizinle birlikte ailemize katılan her yeni müşteri salonumuzun dostu olarak bu gururumuzu perçinlemeye devam ediyor. Modern, hijyen, güven ve kaliteyi bir arada sunan salonumuzu tercih ettiğiniz için tüm ekinim adına teşekkür ediyorum. 

 

Ailemize hoş geldiniz. Birlikteliğimizi zamanın ötesine taşımak dileğiyle….

 

Saygılarımla

 

Buket Erışık

 

Sıcak bir karşılama, bir gülüş müşteri memnuniyetinde en önde geliyor. Her şeyden önce güven ve sıcak bir ortamda hissetmek müşteriye çok iyi geliyor.

 

Müşterinin salon ile arasında sadakat ve bağlılık işte böyle  kuruluyor. Her kuaför saç kesiyor, renklendirme yapıyor, fakat salonların arasından sıyrılmak için detaylara önem vermek gerekiyor. 

 

Önerilenler

Benzer İçerikler