Haftanın Ürünü: Alterna Caviar Deniz Tuzu Spreyi

Deniz sonrasında elde ettiğiniz muhteşem plaj dalgalarına kış aylarında da sahip olmak istemez misiniz? Haftanın ürünü Alterna Caviar Deniz Tuzu Spreyi ile tanışın!

Mineral bakımından zengin deniz tuzu ile aşılanmış hafif saç buharı olan havyar özlü Alterna Caviar Deniz Tuzu Spreyi, saçlara ekstra doku ve hacim katarken aynı zamanda saçı yumuşatıyor. Nemli veya kuru saça diplerden uca püskürtün. Daha fazla hacim için saçlarınızı difüzör kulanarak kurutun. Esnek tutuşlu bu saç spreyi, düz, dalgalı, kıvırcık, kıvrımlı ve sıkıca sarılmış saçlar için mükemmel bir ürün.

Tüketiciler için ürün keşif ve inceleme platformu Influenster.com’da ürünle ilgili yorumlardan bazıları:

Carla F.

Bu şimdiye kadar kullandığım en iyi deniz tuzu spreyi! Bir hevesle denedim ve çok mutluyum! Saçlarım ıslakken yatağa girersem, saçlarımda çok dağınık dalgalar oluyor. Sonra bu spreyi kullanıyorum ve dalgalar kendine geliyor.

Meressa D.

Bu ürüne bayılıyorum, saçlarım çok düz, bu yüzden her tür dokuya ihtiyacım var! Saçlarımı çok yumuşak yapıyor. Pahalı olmasaydı daha fazlasını alırdım.

Alterna Caviar Deniz Tuzu Spreyi’nin İçeriğinde Neler Var?

  • Havyar Özü: Zengin Omega-3 yağ asitleri kaynağı; saça nem, elastikiyet ve parlaklık kazandırır
  • Seasilk: Deniz aktiflerinin nemlendirici botanik karışımı saça nemlendirme ve beslenme sağlar.
  • Age-Control-Complex®: Alterna’nın yaşlanma önleyici cilt bakımı bilimine dayanan tescilli kompleks, besleyicilik için havyar özünü, hasarı önlemek ve mikro dolaşımı teşvik etmek için için antioksidanları birleştiriyor. 
  • Flex Strength Comple: Bu tescilli kompleks, güçlü saç şekillendirme teknikleri ve sıcak aletlerin hasarından korumak için saça hem güç hem de esneklik kazandıran güçlendirici proteinler ve besleyici özlerin sinerjik bir karışımından oluşur. İnci Proteinleri saç telini güçlendirir, dayanıklığını artırır. Pantenol, Keratin ve Biotin her bir saç telini güçlendirir ve şekillendirme işlemi sırasında kırılmayı önlemek için esnekliği artırır.
  • Enzymetherapy: Hayati besin maddelerinin emilimini artırır ve daha güçlü saçlar için keratin üretimini destekler.

Alterna Hakkında

Alterna, cilt bakımı biliminden ilham alan yüksek performanslı saç bakım ürünleri üretir. Şampuan, saç kremi ve saç şekillendirme koleksiyonları, çevreyi korumak için sürdürülebilir şekilde hasat edilen havyar, deniz ipeği, bambu ve kendi yağı gibi eko sertifikalı bileşenlerle formüle edilmiştir. Alterna ürünleri glüten, sülfat, paraben ve sentetik renk içermez ve hayvanlar üzerinde asla test edilmemiştir.

Önerilenler

Benzer İçerikler