L’Anza Healing Colorcare için Binnaz Güler’den uzman görüşü

Kategori

L’Anza Healing Colorcare için Binnaz Güler’den uzman görüşü

L’ANZA, bütün ürünleriyle faaliyetlerinin sağlıklı ve sürdürülebilir bir dünya konseptini desteklemesi garantisiyle yeşil sorumluluk ilkesine bağlıdır.

Dünya çapında en kaliteli saç bakım ürünlerini, malzemelerini ve eğitimlerini tasarlayan, profesyonel, sözünün eri bir marka olmaktan gururluyuz.

Şimdi söz bu gururu bizimle yaşayan ve paylaşan uzman kuaförlerin…

Binnaz Güler, Binnaz Saç Tasarım-Uzunköprü

Müşterilerimizin bizi tercih etmesinin en önemli sebebi bize duydukları güven. O yüzden ben de yeni bir markaya salonumda yer verdiğimde çok dikkatli davranırım.

L’Anza ile artık müşterilerimize gönül rahatlığıyla sağlıklı ve doğru bir ürün yelpazesi sunabiliyoruz. Çünkü L’Anza ürünleri doğallığını ve her saça uygun ürün çeşitliliğini ispatlamış bir ürün grubudur. Bu sayede en yüksek performansı sunarak müşterilerimde istediğim memnuniyeti elde edebiliyorum.

Yüksek kalite standartları ve hızlı gözle görülür sonuçlar bizi de tabii ki mutlu ediyor.

Ben L’Anza Color Care serisini çok beğeniyorum. Müşterilerimizin %80’i kimyasal işlem görmüş saçlara sahiptir. Color care serisi işte tam bu ihtiyaçlara göre tasarlanmış. Mesela çiçek koruma kompleksi var ki bütün saç renginin ömrünü uzatıyor.

Artık küllü renklerin çabuk akması sorunu geçmişte kaldı.Bakır ve kızıl tonlar ise uzun süre canlı kalıyor.

Önemli ürünlerden bir tanesi de benim için Color Guard koruma spreyi. Bu ürün bu sene Shape Beauty Award saç kategorisinde ödül olarak onurlandırıldı. Banyo öncesi saça sıkılıyor ve banyo sonrası tekrardan uygulandığında renklerin akma şansı kesinlikle olmuyor. Renklerin uzun süre boyunca yoğun canlı ve parlak kalmasını sağlıyor. Böyle inovatif ürünler bizim için çok önemli. Çünkü müşterimiz bizden her zaman en iyi servisi ve ürünleri bekler.

Binnaz Güler Hair Trend, Edirne

Önerilenler

Benzer İçerikler