2023 Kot Trendleri

Kategori

Kot pantolonlar ve etekler genellikle gardıroplarımızın en temel ve çok yönlü parçalarından biridir. Her ne kadar dar kotlar, klasik görünümlerinden ötürü daima dolaplarımızda yer almaya devam edecek olsa da, geçtiğimiz birkaç sezondur başlayan daha rahat denim kesimlerine doğru bir yöneliş var. 2023 boyunca bu rahat kesimleri daha çok göreceğiz.

Moda haftalarında bu yılın trendlerinin ortaya konmasından birkaç ay sonra, 2023 moda trendleri mağazalarda yerini almaya başladı.

Bu yılın kot pantolon trendlerine bir bakalım…

Yüksel Belli Bol Jean’ler

Burberry 2023 İlkbahar kreasyonlarında en iyi örneklerini gördüğümüz yüksek belli kot pantolonlar, daracık kotlardan sıkılanlar için harika bir stil olarak 2023’e damga vuruyor.

Bileklerde toplanan Puddle ve Kargo Kotlar

2022 sonbaharında başlayan puddle kot trendi, bu yıl yükselişe geçiyor. Y2K’dan ilham alan tasarımlarla kendini gösteren kargo pantolonlar, giderek daha konforlu ve rahat stillere olan eğilimin bir diğer örneği.

İki Renkli Pantolonlar

Daha açık ve daha koyu yıkamaya sahip iki tonlu stiller 2023’ün en farklı trendi olarak dikkat çekiyor.

Reformation kot
Reformation

2022’nin pek de pratik olmayan mini etekleriyle rahat edemeyenler için 2023’te uzun maxi kot etekler, 2022’nin pek de pratik olmayan mini etekleriyle rahat edemeyenler için harika bir haber. Kargo ve kot pantolon trendlerine uygun olarak, cep süslemeli silüetler ve yere kadar uzanan jean etekler bu yıl mağazalarda sıkça karşımıza çıkacak.

Altuzarra
Altuzerra

Önerilenler

Benzer İçerikler