2023 Altın Küre Gecesinin En Şık İsimleri

Kategori

Geçen yıl ara verilen Altın Küre (Golden Globes) ödül töreni, bu yıl tüm ihtişamıyla geri döndü. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının önde gelen isimleri, 2022’nin en iyi performanslarını onurlandırmak için 2023 Altın Küre ödül gecesinde bir araya geldi. 2023’ün ilk kırmızı halı etkinliği olan Golden Globes ödüllerinde her zamanki gibi tüm gözler kıyafetler ve aksesuarlardaydı. Bu yıl kadınlar büyük omuzlar, şaşaalı süslemeler ve büyük eteklerle dikkat çekerken erkekler klasik silüetlerin üzerinde eğlenceli renkleri benimsedi.

İşte Golden Globes 2023 kırmızı halısının dikkat çekenleri.

Jenna Ortega

ilk Altın Küre’si için gecede boy gösteren Jenna Ortega, vücudunu saran ve bel kısmını kısmen açıkta bırakan pileli Gucci elbisesiyle göz kamaştırdı. Elbisenin nötr, yumuşak rengi kumral saçlarıyla tam bir uyum içindeydi.

Jenna Ortage 2023 Altın Küre
Getty Images

Rihanna

Kırmızı halıda boy göstermedi ama ödül töreninin en gösterişli elbiselerinden biriyle bize neden bir moda ikonu olduğunu yeniden hatırlattı. Arkasında uzun kuyruğuyla özel bir Schiaparelli elbisesi giyen müzik divası, elbisesini şaşaalı bir şal ve eldivenlerle tamamladı. Kıvrılmış örgülü saçlarıyla Betty Boob vari bir görünüm sergiledi.

Rihanna
Getty Images

MJ Rodriguez

MJ Rodriguez fiyonklu kobalt Balmain elbisesiyle nefes kesici görünüyordu. Elbisenin rengi teniyle, dore rugan Louboutin ayakkabıları, Pomellato mücevherleriyle mükemmel bir uyum sağlamıştı.

Rodriguez 2023 Altın Küre
Getty Images

Michelle Yeoh

Payetli ya da kristallerle süslenmiş ışıltılı elbiseleri ödül gecelerinin vazgeçilmez unsurları arasında yerini alır. Bu yıl, kırmızı halıyı en çok ışıldatan isim Michelle Yeoh oldu. Lacivert straplez peplum elbisesinin verdiği parıltıyı Moussaieff mücevherleriyle ikiye katlamıştı. Yana taranmış saçları da zarafetini tamamlıyordu.

Michelle Yeoh
Getty Images

Monique Lhuillier

Payetli, tül, saten ve kadife elbiselerin resmi geçidine tanık olduğumuz gecede Regina Hall, deri elbisesiyle dikkat çekti. Asimetrik Monique Lhuiller elbisesi, vücut hatlarını kusursuz bir şekilde ortaya sererken elbisesiyle kombinlenen parmaksız eldivenleri, göz kamaştıran görünümü için eşsiz bir detay olarak öne çıktı.

Monique Lhuillier 2023 Altın Küre
Getty Images

Jessica Chastain

Gecenin en karmaşık ışıltılı tasarımıyla boy gösteren Jessica Chastain, ışıltılı kristallerden oluşan bir örümcek ağı şeklindeki transparan elbisesiyle öz kamaştırıcıydı. Bu muhteşem elbiseyi ışıltılı bir küpeyle tamamlasaydı, çok daha çarpıcı bir görünüm ortaya koyabilirdi. Alçak topuzu ise yeterince dikkat çekici olan elbisesini tamamlamak için en uygun seçimlerden biri.

Jessica Chastain 2023 Altın Küre
Getty Images

Ayo Edebiri

Pudra mavisi bluzu ve tarlatan eteği ile modern bir Külkedisi gibi görünüyordu. Herkesin kolay kolay altından kalkamayacağı bu seçimi, Edebiri başarıyla taşıdı. Ancak, eldiven tercihinin iyi bir seçim olduğundan şüpheliyiz.

Ayo Edebiri
Getty Images

Andrew Garfield

Kiremit-turuncu takımı, genç oyuncuyu kırmızı halıdaki erkekler arasında en göze çarpan isim haline getirdi. 70’ler hissi veren cesur renkteki bu takım elbiseyi siyah vurgularla eşleştirerek ultra keskin bir görünüm ortaya koydu.

Andrew Gargield
Getty Images

Önerilenler

Benzer İçerikler