Bubblegum: Giysilerden Saçlara Pespembe Bir Yaz

Geçtiğimiz yılın trend rengi fosforlu pembe çoktan tarih oldu. Pembenin en neşeli ve eğlenceli tonu “Bubblegum”, Pantone tarafından 2022 bahar ve yaz sezonununun en trend renkleri arasında gösterilmişti. Blazer ceketlerden pantolonlara, saçlardan aksesuarlara modayı etkisi altına alan Bubblegum, içimizi iyice karartan geçtiğimiz son birkaç zorlu yılın ardından ilaç gibi geldi.

Eğlenceli ve pozitif titreşimler yayan bu büyüleyici renk, 2022 ilkbahar-yaz modasında, özellikle de giyimde ve saçlarda muhteşem kombinasyonlarla geliyor.

90’ların Big Babol sakızlarını hatırlarsınız. İşte, tam karşılığı sakız pembesi olan bu renk, bize tam da bu sakızları anımsatıyor.

Miu Miu

Goldwell 2022 Yılın Rengi: Bubblegum

Uluslararası saç tasarımcılarının rehberliğinde yükselen profesyonel saç kozmetiği markası Goldwell de 2022 yılının saç rengini Bubble Gum olarak önerdi. Bubblegum saç rengi, retro-fütüristik pembe tonu, canlı sıcak pembe ve klasik pastel renkler arasındaki çizgide gidip geliyor.

Pembenin dişil enerji ile ilişkilendirildiği günler de geride kaldı. Bubblegum trendiyle birlikte, pembe sadece kadınların tekelinde olmaktan çıkıyor. Goldwell’in ortaya koyduğu bu saç rengi tonu aynı zamanda moda, güzellik ve yaşam tarzındaki bir tutum değişikliğini de temsil ediyor. Alttaki mavi tonuyla da, hem ilerici hem de dengeli bir görünüm kazanıyor. Çok yönlü ama ölçülü…

Goldwell Global Kreatif Direktörü John Moroney; ““Bu eğlenceli renk çeşitliliği, eğlenceyi ve özgürlüğü temsil ediyor. Bu, kuaförlerimizin renk formüllerinde yakalamak istediği bir şey. Çapkın ve sağlıklı, havalı ve sıcak ve yumuşak ve güçlü arasındaki benzersiz dengeyi yakalayan Bubblegum’un dinamik yönleri, saçı başka hiçbir şeye benzemeyen baş döndürücü dramatik bir etkiyle besliyor,” diyor.

Goldwell Colorance Bubblegum Formülü:
40ml Colorance Core Lotion
15ml Colorance Pastel Rose
5ml Colorance Pastel Lavender

Geçtiğimiz yılın trend rengi fosforlu pembe çoktan tarih oldu. Pembenin en neşeli ve eğlenceli tonu “Bubblegum”, Pantone tarafından 2022 bahar ve yaz sezonununun en trend renkleri arasında gösterilmişti. Blazer eketlerden pantolonlara, büstiyerlerden aksesuarlara modayı etkisi altına alan Bubblegum, içimizi iyice karartan geçtiğimiz son birkaç zorlu yılın ardından ilaç gibi geldi.

Önerilenler

Benzer İçerikler