2022 Sonbahar Modası: Bomber Ceketler

Kategori

2022 sonbahar modasında en çok öne çıkan parçalardan biri bomber ceketler. Bol kot ya da kargo pantolonlarla rahatça eşleştirilebilen bomber ceketler, bir slip elbisenin üzerine giyildiğinde görünümü daha da dikkat çekici hale getirebiliyor. Kalın tabanlı bir bot ya da seksi bir kokteyl elbisesi…  2022’de bomber ceketleri her ikisiyle de kombinlemekte özgürsünüz.

Rick Owens’ın haki deniz kabuğu ceketinden Remain Birger Christensen’in pembe tasarımına, Khaite Shellar’ın havacılardan ilham alan ceketlerinden Anine Bing’in kapitone modeline, sonbahar tasarımlarında başı çeken bu havalı bomber ceketler, farklı ve hazır giyim versiyonlarıyla bu sonbahar boyunca vitrinleri süsleyecek.

Loewe

Loewe’nin iki tonlu deri bomber ceketi, sonbahar ve kış boyunca gardırobunuzda bulunmasını isteyeceğiniz değerli bir parça. Şık bir midi etekle kombinlemeyi deneyebilirsiniz.

COS

Polar kaplaması ve dolgulu astarıyla , Cos’un bu ceketi beyaz balıkçı yaka bir üstle tamamlanabilir.

Ulla Johnson

Patchwork (yama) baskılar modadaki yerini asla kaybetmiyor. Bomber ceketler içerisinde Ulla Johnson’ın bu kapitone ceketi neşeli bir ruh halini yansıtıyor. Vintage bomber ceket stillerini anımsatan, ancak daha dikkat çekici desenlerle gelen bu parçayı beyaz ya da normal bir mavi jean gibi minimalist bir pantolonla eşleştirin.

Rick Owens                 

Rick Owens, klasik siluetlere getirdiği benzersiz yorumlarla tanınıyor. Tıpkı bu haki bomber ceket gibi. Dikkat edilmesi gereken bir detay ise ceketin bir tarafında perde şeklinde göze çarpan  sanatsal dokunuş. Bu, asla modası geçmeyecek bir parça.

Khaite Shellar

Khaite’nin ‘Shellar’ kürk yakalı bomber ceketi sezonun yıldızı olabilecek bir parça. Yumuşacık deriden üretilen bu ceket gerçek bir lüks deneyimi. Vintage bir tarza sahip olsa da, gardırobumuzun geri kalanıyla uyum sağlayacak modern bir parça. Yakadaki kürk detayı, sonbahardan kışa sorunsuz geçiş için mükemmel.

Remain by Birger Christensen Maryan

Remain Birger Christensen’in bu pembe ceketi Barbie enerjisini vücuda getirerek tüm gözleri üzerine çekmeyi garanti ediyor. Klasik bir vintage cekete uygun olarak fırfırlı bir kokteyl elbisesi ile kombinleyin.

Anine Bing

Anine Bing’in yırtılmaz kapitone ceketi ‘Andy’ ceketi, klasik bomber siluetiyle harmanlanmış kusursuz bir “shell ceket “ceket birleşimi. Gevşek bir kesimle tasarlanan, sade havasını sürdüren bu ceketi beyaz bir tişört ile kombinleyebilirsiniz.

Önerilenler

Benzer İçerikler