2022 Moda Tasarımları: Giyimde Bu Yıl Öne Çıkan Trendler

Kategori

2022 moda tasarımları içimizi açacak parçalarla dolu. Bu yol moda sektörü hiç olmadığı kadar çeşitlendi. 20’lerden 90’lara alışıldık dönem esinlenmelerinin yanı sıra günümüz modasında daha önce hiç gidilmediği kadar geriye gidildi. 17., 18. ve 19. yüzyıl kıyafetleri modern yorumlarla günümüze taşındı. Çok çeşitliliği modada hiç bu kadar coşkulu bir şekilde görmemiştik.

20’ler’den 90’lara 20. yüzyılı tamamen kapsayan esinlenmelerden 18. ve 19. yüzyıl kıyafetlerinden ve hatta 17. yüzyıldan ilham alan modern parçalar…

İşte bu yılın öne çıkan moda trendleri:

Dönem Elbiseleri

Potikare Şenliği

2022’de ayrıca pötikareli kumaşların enfes tasarımlarda vücut bulduğunu görüyoruz.

Cut-out Elbiseler

Bu yıl sadece mayolarda değil, elbiselerde de pencere detayına sıkça rastlayacağız. Düz renk ya da desenli, yırtmaçlı, halter yaka ve pencereli cutout maxi elbiseler…

Çok Bol Düz ya da Desenli Pantolonlar

2022’de pantolonlar renk ve desen zenginliğiyle geliyor. 2022 moda trendlerinde bol pantolonlar düz ya da desenli seçeneklerle öne çıkıyor. Bu pantolonlar, şık ya da spor tasarımlarla özellikle bahardan itibaren gardroplarımızda yerini alacak.

Kısa Pantolon Üstü Etekler

Kısa Şort ve Ceket Kombinasyonları

Görünen o ki bu yıl birbirinden şık kısa şortları crop-top üstler ya da büstiyer ve ceket kombinasyonlarıyla kullanacağız.

File Çorap ve Jartiyerler

2022 moda trendleri çok cesur! Kısa şort ve eteklerle kombinlenen file çoraplar bu yıl seksi tasarımlarla geri döndü. Jartiyerler ise gizlenmek yerine görünür olmayı tercih ediyor.

Neon Renkler ve Desen Zenginliği

2022 moda tasarımlarında gördüğümüz çarpıcı renkler ve renk patlamasıyla buluşan desen zenginliği göz alıcı!

Peluş Kabanlar

Sadece görüntüsü bile iç ısıtmaya yeten peluş kabanlar bu kışın vazgeçilmezlerinden.

2022 moda

Balon Kollu Kabanlar

2022 moda

Önerilenler

Benzer İçerikler