2020 Yılı Trend Saç Renkleri

2020 yılının en trend saç renkleri; güçlü, cesur, yenilenmiş ve harman renklerden oluşuyor. Yeni yıla az bir zaman kala aldığımız sağlam duyumlardan yola çıkarak, trend listesinde üst sıralarda yer alacak saç renklerini sizler için derledik. Herkesin ortak arzusu 2020 yılında güzel değişimler ve dönüşümler görmek ve gördüğümüz kadarıyla renkler çoktan bu değişime önayak olmuş durumda.

İşte 2020 yılında trend olması beklenen saç renkleri!

Tarçın Kıvrımlar:

2020 kışının trend saç renklerine; sıcak, koyu ve toprak tonları hakim. Aralarından en iddialısı ise maun tabana uygulanan tarçın rengi aydınlatmalar. Sıklıkla doğal bir dalgayla şekillendirilen bu saç şimdiden trendler listesinde yükselişe geçti.

Sıcak Bal:

2019 yılında bolca gri saç, platin ve buz tonlarında renkler gördük. Artık onlarla vedalaşma vakti geldi. 2020 yılında sıcak bal rengi, soluk platinlerin yerini alacak. Özellikle bu renk, kış ayında içimizi ısıtacak gibi duruyor.

Çikolata ve Kahve:

Yanyana isimleri bile harika duran bu iki renk, özellikle bob kesimlerin ve kahküllerin gözdesi olacak gibi duruyor. Çikolata kahvenin özellikle açık tende oldukça dikkat çekici ve dramatik bir görünüm sağladığını söyleyebiliriz.

Ters Dip Boya:

Saç uçlarına atılan renkleri, aralara iliştirilen pastel tonları geride bırakın. 2020 yılında çılgın bir akım bizi bekliyor: ters dip boya! Peki nedir bu ters dip boya? Kendini ilk olarak Billie Eilish’in saçlarında gördük aslında. Bilmeyenler için aşağıda kendisinin bir fotoğrafı yer alacak 🙂 Ters dip boya uygulamasında pastel tonlar, neon renkler tamamen saçın diplerinde kalıyor. Her şeyin tersini düşünmek bazen gerçekten yaratıcı sonuçlar ortaya çıkarabiliyor!

Pastel Renkler:

Aykırı, neşeli, canlı ve dikkat çekici. Aslında 2019 yılında var olan da bu trend öyle beğenilmiş olacak ki; 2020 trend saç renkleri listesinde yerini korumaya devam ediyor. Özgür ruhların kendini ifade etmesi için aklınıza gelebilecek pastel tonlardaki bütün renkler, farklı balyaj teknikleri ve aydınlatmalarla saçlara adeta tuval muamelemesi yapıyor.

Kırmızı Tonlar:

Kırmızı ve tonları birçok kadının vazgeçemediği renklerden biri ve her ten rengi için muhteşem bir tonu mutlaka var. Parlak kırmızıdan, doğal görünümlü bakıra, koyu kırmızıdan, kızıl kahveye; kırmızının her tonu 2020 yılının trend saç renkleri arasında yer alıyor. Ancak kırmızı ve tonlarını tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ten rengi… Koyu kırmızılar, koyu renklerde daha dikkat çekiciyken, açık tonlar ise açık ten renginde dikkat çekici hale geliyor.

Diğer saç modellerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Önerilenler

Benzer İçerikler