Sam Ashcroft’tan Sonbahar-Kış Sezonu için Trend Vizyonu

Sonbahar / Kış 2020, ortaya çıkan yeni saç trendleriyle renkli bir sezon vaat ediyor. Brooks + Brooks’tan Sam Ashcroft, müşterilerin bayılacağını tahmin ettiği üç Sonbahar/Kış 2020 trendleri için kendi vizyonunu paylaştı.

Mantar Sarısı

“Mushroom Blonde (Mantar Sarısı), daha toprak tonlarına sahip boyutlu bir sarı. Spektrumun daha soğuk tarafında, koyu kahverengi ile açık sarı arasına düşen renk, daha koyu tonları denemek isteyen, esmer olup da yüzüne yumuşaklık katmak isteyen ya da halihazırda sarışın olan kişiler için harika ve az bakım gerektiren bir ton. Bu görünümü yaratmak için 7.01, 8.21, 10.01 ve 10.02 gibi yeni Loreal Dialight renklerini seviyorum. Mantar sarıyı yaratmak için bu tonları kullanmak, geleneksel olarak daha sıcak ve altın tonundaki klasik bronzdan farklı hissettiriyor.”

Görünürlüğü Yüksek Kızıllar & Bakırlar

“Altın köz tonları ve kızıl gün batımları bu Sonbahar / Kış geri dönüyor. Ton artışı eklemek için renk düzenleyiciler kullanarak kızıl veya bakır tonlarını, ara randevularla canlı tutabilirsiniz.”

Renkli Dipler

“Sonbahar-Kış podyumlarındaki birçok renk, “grunge” ve canlı renk patlamalarıyla etkileyiciydi. Dries van Noten ve daha da önemlisi, Billie Elish bu görünüme önayak oldu. En iyi “cool-girl” ifadesini yaratan koyu uçlar ve parlak neon diplerle çok bakım gerektiren bir trend. Bu görünümü elde etmek için, dipleri önceden aydınlatın ve ardından parlak canlı bir renkle tonlayın. Soğuk bir kış gününü aydınlatmak için mükemmel bir trend!”

Önerilenler

Benzer İçerikler