2020 Grammy Ödülleri'nden Öne Çıkan Stiller

Kategori

Müzik dünyasının en prestijli ödülü kabul edilen Grammy Ödülleri, Los Angeles’taki Staples Center’da yapılan törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 62. düzenlenen törenin sunuculuğunu ikinci kez Alica Keys yaptı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Braynt’ın da anıldığı gecede Pop şarkıcısı Lizzo ” Bu gece senin için Kobe” diyerek performansına başladı. Yılın Albümü, Yılın Şarkısı, Yılın Kaydı, En İyi Yeni Sanatçı, Yılın En İyi Pop Vokal Albümü olmak üzere 5 dalda ödül alan 18 yaşındaki Billie Eilish, Grammy’de en büyük dört ödülü birden kazarak ilk en genç ve kadın şarkıcı olarak Grammy tarihine adını yazdırdı.

Kırmızı halıda ise birbirinden şık yıldızlar güzellikleriyle adeta büyüledi. Yeni trendlerin ortaya çıktığı, birbirinden ilginç saç ve makyajların yer aldığı gece en dikkat çeken şey ise nail art (tırnak sanatı) akımı oldu. İşte 62. Grammy Ödülleri’nden en dikkat çeken görüntüler:

Mereba

İnce örgüler, aynı derecede ince, kıyafetle eşleşen yeşil göz farıyla dikkat çeken Mereba, ödül töreninde eleştirmenlerin deyimiyle büyük bir hit oldu!

Sibley Scoles

Yeni ve yaratıcı alt kesimleri detaylandırılmış, duman grisi kısa saçlarıyla geceye katılan Sibley Scloes gecenin en beğenilen ve dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Dua Lipa

80’ler aradı ve çift tonlu saçların ve mavi göz farı geri döndüğünü bildirmek istedi. Mavi göz farını, nude dudaklarıyla eşleştiren Dua Lipa, gecenin en dikkat çeken isimlerinin başında geliyor.

Alica Keys

Gecenin ev sahibi, saç stilisti Nai’Vasha’nın izniyle bebek saçlarını saç çizgisi boyunca elmaslarla süsledi. Alica, imzalı makyajsız görünümüyle zahmetsizce güzel görünüyordu.

Önerilenler

Benzer İçerikler