Hairist Yılın Kuaförü Yarışması 2018 Mayıs Finalistleri

Kategori

Kariyer Eğitim Kurumları ana sponsorluğunda gerçekleşen Hairist Yılın Kuaförü Yarışması’nda kesim renklendirme kategorisinde 628, şekillendirme topuz kategorisinde 401 başvuru arasından mayıs ayı için finalistler seçildi.

Mayıs 2018’in finalistlerini seçmek üzere 2018 Yılın Kuaförü Yarışması Kesim Renklendirme kategorisi birincisi İlknur Akbulut ve 2018 Yılın Kuaförü Yarışması Şekillendirme Topuz kategorisi birincisi Pınar Yıldırım bir araya geldi. Jüri tarafından gerçekleştirilen elemeler sonucunda Renk-Kesim ve Şekillendirme-Topuz kategorilerinden 6 finalist belirlendi.

Renk-Kesim Kategorisi’nde, iki tasarımı ile Çorlu İmaj Estetik’ten Kubilay Özel ve Kübra Kurt Hairstylist’den Kübra Kurt, Şekillendirme-Topuz Kategorisi’nde ise Denizli Oktay Güzellik’ten Enes Özdemir, Erdem Kıramer’den Aşkın Hopaç, Mersin Kuaför Engin’den Mustafa Ceylan finalist seçilerek 2019 Yılın Kuaförü Yarışması’nda tasarımlarıyla birincilik için yarışmaya hak kazandılar!

Birbirinden güzel saç tasarımları 2018’de Yılın Kuaförü olmak isteyen yarışmacılar Instagram hesaplarında #haziran2018kr ve #haziran2018st etiketiyle tasarımlarını paylaşmaya başladı.

İşte mayıs ayı için her iki kategoriden de finalist olarak belirlenen tasarımlar:

Renk ve Kesim Kategorisi Mayıs 2018 Finalistleri

Şekillendirme ve Topuz Kategorisi Mayıs 2018 Finalistleri

Önerilenler

Benzer İçerikler