Pivot Point Meslek Liselerine destek oluyor

Kategori

Pivot Point Türkiye Eğitmeni ve Eğitim Koordinatörü Sinan Ergün, Veli Baba Kız Meslek Lisesi ve Rauf Denktaş Kız Meslek Lisesi öğrencilerine Pendik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda eğitim verdi.

Sinan Ergün, Aydın Taner salonlarından Sebahattin Aydın aracılığıyla, Veli Baba Kız Meslek Lisesi ve Rauf Denktaş Kız Meslek Lisesi kuaförlük bölümü öğrencileri ile buluştu.

Pivot Point Türkiye Eğitmeni ve Eğitim Koordinatörü Sinan Ergün, “Pivot Point sistemi, kuaförlük mesleğinin değerleri konuşuldu. Ardından 2 model üzerinde Pivot Point sistemi ile adım adım saç kesim uygulaması yaptık. Biz Pivot Point olarak sektörümüze nitelikli insan kaynağı yaratacak olan meslek liselerimize desteğimizi her zaman vermeye devam edeceğiz. Onlar bizim geleceğimiz” şeklinde konuştu.

 

Rauf Denktaş Meslek Lisesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri öğretmeni Güngör Bozkurt

Sinan Ergün çok içten sabırla akıcı bir anlatımla eğitimi sundu. Avrupa’da gördüğüm eğitmenler gibi hassas noktalara kadar eğitim uygulama tekniklerini anlattı. Bu eğitimlerin öğretmen kadrolarına da bölge bölge anlatılmasının gerekli olduğuna inanıyorum.

Veli Baba Kız Meslek Lisesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri öğretmeni Merve Evren

Eğitim açısından görüşlerim olumlu yönde şöyle ki, salona gittiğimizde sunum için hazırlıklar tamamlanmıştı. Verilen eğitimin seviyesi verilen kitleye uygundu. Teorik içerik ve pratik uygulama açısından da öğrenciye uygundu. Uygulama yaparken de Sinan bey sorularımızı cevapsız bırakmadı. Eğitim sırasında öğrenciler için dinlenme molaları da verildi. Keyifliydi. Bu eğitim için teşekkür ederiz tekrardan. Sormak istediğiniz başka bir detay varsa da yardımcı olurum.

Rauf Denktaş Meslek Lisesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri öğretmeni Şenay Demir

Eğitimin içeriği öğrencilerimizin seviyelerine uygun ve biz öğretmenlere de mesleki açıdan katkıda bulunacak nitelikteydi. Sinan Ergün mesleğinde özverili, iletişimi kuvvetli alanında yetkin bir eğitmen. Bu tür çalışmaların liselerde verilmesi bizi çok onurlandırdı. Böyle çalışmaların artması özellikle de Milli Eğitim bünyesinde çalışan eğitimcilerin öncelikle eğitilmesi gerektiğini düşünüyorum. AKD ve Pivot Point Akademi’ye çok teşekkür ediyorum.

Sebahattin Aydın

Gönüllü olara genç yeteneklere mesleki paylaşım yaparak kuaförlük mesleğini sevdirmek, hızlı yetişmelerini sağlamak hedefimiz.

Önerilenler

Benzer İçerikler