Okul Sektör Elele

Kategori

İzmir Bornova Mesleki Eğitim Merkezi ve İzmir kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Uzmanları odası işbirliği ile sektör-okul buluşmaları

Güzellik sektörünün en önemli uygulayıcılarından kuaför ve güzellik uzmanlarının, sektörün talep ve beklentisi ile uyumlu, daha bilinçli ve kalifiyeli yetişmesi için Bornova Mesleki Eğitim Merkezi ve İzmir Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Uzmanları odası işbirliği ile hazırlanan proje ile heyecan verici güzel çalışmalar yapılıyor.

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri alanında eğitim gören öğrencilerin mesleki yetkinliklerini artırmak, sektörün kalifiyeli eleman ihtiyacını karşılamak için yapılan projeyi hazırlayan ve hayata geçiren Alan Öğretmeni Tahsin Ergüven; ‘İzmir ilinde Saç bakım ve Güzellik Hizmetleri alanında eğitim veren 6 eğitim kurumundan istekli, yetenekli ve bu alanda profesyonelleşmek isteyen gençlerden 40 kişilik bir grup oluşturuluyor. Bu gruba sektörün başarılı ve kaliteli işletme sahipleri, mesleki uzmanlar ve alan öğretmenleri tarafından yoğunlaştırılmış bir mesleki eğitim takviyesi veriliyor.

Eğitimler ayda bir Pazar günleri İzmir Kuaförler Odası eğitim stüdyosunda ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca öğrencilerin mesleki vizyonlarını geliştirmek sektörle olan temaslarını kuvvetlendirmek amacıyla panel ve alan öğrencileri ile ustaların birlikte gerçekleştirdikleri şov organizasyonları yapılıyor. İzmir Ekonomi Üniversitesinde Güzellik Festivali, Bornova Mesleki Eğitim Merkezi’nde Kariyer Günleri olarak düzenlenen çalışmalara çok sayıda kurum, kuruluş ve sektör temsilcisi de destek veriyor. Projeye destek veren Tüm paydaşlarımız ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz ‘’dedi. Alan öğrencilerinin heyecanla karşıladığı çalışma sektörden de büyük destek görüyor. Detaylar Estetica Dergisi 2017 2018 Kış Sayısı’nda.


Abone olmak için hemen formu doldurun, arayalım…

Önerilenler

Benzer İçerikler