L’Anza Healing Mouisture için Fatih Ertuğrul’dan uzman görüşü

Kategori

L’ANZA, bütün ürünleriyle faaliyetlerinin sağlıklı ve sürdürülebilir bir dünya konseptini desteklemesi garantisiyle yeşil sorumluluk ilkesine bağlıdır.

Dünya çapında en kaliteli saç bakım ürünlerini, malzemelerini ve eğitimlerini tasarlayan, profesyonel, sözünün eri bir marka olmaktan gururluyuz.

Şimdi söz bu gururu bizimle yaşayan ve paylaşan uzman kuaförlerin…

Fatih Ertuğrul, Roma Kuaför Bursa Korupark

Fatih Ertuğrul

Müşteriler bizim için çok önemli.

Biz markamız adına Bursa’da ilkleri gerçekleştirip Türkiye çapında markamızı duyuran, hedefleri olan, başarıya ilk adımı atan, her zaman doğru olanın yenilikçiliğin peşinde koşan iyi bir marka inovasyonu sunarak bay ve bayan olarak servislerimizi vermekteyiz.

L’ANZA ürünleri doğal, kaliteli, inovatif ve bitkisel olduğu için kuaför salonlarında her zaman yerini alacaktır.

Benim favori L’ANZA ürünüm, saça nem kazandıran Nem Serisi. Ürünlerin içinde nem topları mevcut. Keratin yüklemesi yapıyor. Sadece doğal saçlarda kullanmıyoruz. Boyalı, röfleli ve işlem görmüş saçlarda da bu ürünü tercih ediyorum. O yüzden şampuan, saç kremi, maske ve günlük spreyi olmak üzere nem serisini müşterilerimize en çok kullandığımız ürünler olarak sunuyoruz. Çok güzel sonuçlar alıyoruz.

Roma Kuaför olarak doğru ürünlerinin olduğunu düşündüğüm L’ANZA markasını öncelikle müşterilerime ve tüm meslektaşlarıma tavsiye ediyorum. L’ANZA ürünlerinden alacakları sonuç ile müşterilere verecekleri servis ile hem salon kalitesini, kazançlarını hem de müşteri memnuniyetini artıracaklarına inanıyorum.

 

Roma Kuaför, Korupark AVM

Önerilenler

Benzer İçerikler